U Knjižnici Ljubuški upriličeno besplatno učlanjivanje učenika trećih razreda

U Knjižnici Ljubuški upriličeno besplatno učlanjivanje učenika trećih razreda

Povodom Dječjeg tjedna Knjižnica Ljubuški organizirala je akciju "Čitaj i ti" koja traje do kraja listopada, a u sklopu koje se učenici trećih razreda osnovnih škola s područja općine Ljubuški mogu besplatno učlaniti u knjižnicu.

Cilj akcije je promicanje čitanja kod učenika osnovnih škola te razvijanje ljubavi prema knjizi kao izvoru znanja. Ujedno, jedan od ciljeva ovog projekta razvijanje je navike korištenja knjižnice i njezinih sadržaja tijekom cijelog života, potičući pri tome kod djece naviku i uživanje u čitanju, kao i osiguravanje osnovnih uvjeta za cjeloživotno učenje.

Jučer su knjižnicu posjetili učenici 3. a i 3. b Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški u pratnji svojih učiteljica Mladenke Luburić i Natalije Matijašević.

Učenici su se ponajprije upoznali s prostorijama i radom knjižnice, pravilima ponašanja i načinu posuđivanja knjiga te prionuli razgledavanju bogatog knjižnog fonda. U ugodnoj atmosferi razgovaralo se o ljepoti čitanja i vrijednosti knjiga kao zalog za budućnost.

Učenici nisu krili oduševljenje posjetom knjižnici te su istaknuli da će i ubuduće radosna i otvorena srca dolaziti u Knjižnicu Ljubuški.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Veliki potresi unutar mladeži HDZ BiH Ljubuški nakon lokalnih izbora
Borba je za mjesto predsjednika općinskog vijeće i to Ivan Kraljević i Tihomir Kvesić
Tihomira Kvesića podržava Načelnik Barbarić i stara struja HDZ BiH
Ivana Narkotića podržava nladež HDZ na čelu sa Vedranom Markotićem
Ivan Jelčić više nije u utrci za mjesto predsjednika općinskog vijeća Ljubuški
Nevenko Barbarić pustio mladež da se smire,mudro šuti,tako da po svemu sudeći na kraju će mjesto predsjednika općinskog vijeća pripasti Tihomiru Kvesiću

pohvala knjiznici

U Knjižnici Ljubuški upriličeno besplatno učlanjivanje učenika trećih razreda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari