Počeo s radom Hrvatski cheerleading klub Ljubuški

ljubuski.info

Dana 25.9.2016. godine otvoren je Hrvatski cheerleading klub Ljubuški. Na prva dva treninga formirane su ekipe kadeta i juniora, a uz kadete i juniore imaju i članova mini kadeta čija se ekipa tek formira. U planu je i formiranje seniorske ekipe. Novi sport u Ljubuškom privukao je veliki broj mladih. Cheerleading je sport za koji trenutno traju pregovori oko ulaska na Olimpijske igre.

Današnji trening u OŠ Marka Marulića posjetila je ekipa juniora višestrukih prvaka BiH, te brončanih sa Europskog prvenstva Hrvatski cheerleading klub Široki. Osim što su prezentirali akrobatsko umijeće cijeli su trening podučavali sportaše iz Ljubuškog.

Sportaše iz Ljubuškog uskoro očekuje put u Sarajevo na državni cheerleading kamp koji se 23.10. održava u Skenderiji, a uz to klub se priprema za svoje prvo državno prvenstvo koje se u ožujku održava u Posušju.

Pridružiti se klubu još može, upisi su otvoreni za cure i dečke od 3 do 26 godina. Za više informacija obratiti se na broj telefona 063-093-300, ili na facebook stranici Hrvatski cheerleading klub Ljubuški.

Hrvatski cheerleading klub Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari