Poziv svim zaboravljenim ljubuškim braniteljima

ljubuski.info

Poštovani članovi Udruge Zaboravljeni branitelji iz Ljubuškog i vi koji to još niste postali, suborci, prijatelji i poznanici.

Čast mi je pozvati vas da se već u nedjeljno jutro naoružate s olovkom u ruci, s osobnom u džepu i s ponosom u grudima! Budimo ponosni što smo nekada prkosili nepoznatim planinama, studenim vjetrovima, ledenim kišama i neprijateljskim granatama.

Ovaj put isto tako s ponosom i prkosom izađite na izbore, vaš vas listić čeka na glasačkom mjestu, i ne dopustite nikome da ga iskoristi protiv vas, protiv vaše i naše djece. Neka samo vaša savjest odluči hoćete li nekome dati svoj glas ili ćete vaš glasački listić poništiti.

Zato je izlazak na izbore svakog od nas itekako važan, nemojte da vas zbuni poznata poslovica koja kaže: "Jedna lasta ne čini proljeće!" Dragi prijatelji, ne zaboravite kako ta jedne te ista usamljena lasta svaki put najavljuje proljeće!

Krešo Vujević | Glasnogovornik UZB Ljubuški

Glas naroda

Postajete dosadni!

Kako smo dosadni kad nas ti čitaš

Bravo Krešo kad smo mogli 4god otlačit brda šta nam je u misnom doć 4 sekunde s olovkom i obavit građansku dužnost.

Na zapovjed! Već smo krenuli prema ,ne prijateljskom položaju!Nestrpljivi da što prije počne obračun! Ko u stara dobra vremena!Govorim figurativno!Umjesto osobne ,vrijedi li članska iskaznica -Zaboravljenih!

Imali Kreso iskaznicu zaboravljeni branitelja

ima dođi u udrugu pa provjeri

na zapovjed junače dolazimo svi

ajde naši dobročinitelji dođite glasat da vam vidimo obraz brate

svi koji su na sisi hdezea moraju glasovat

Utihnula hdeze glasačka mašina.Šute jastrebovi.Pad je neminovan!

ljudi dođeli onaj doberman on je gori od tihe ;Taj ujeda!

..koji doberman i od kojeg tihe.Sad valjda neven drzi vlast .

Doberman na vlast,svasta,taj je za lijecenje pod hitno!

neven je tehnički načelnik dođite večeras u ohajo da vidite rezultate svog rada i povedite dragog dragančeta

doberman je dragovoljac navalite dezerteri zatvorite ga junaci

bravo profa paponja pokrenuo si lančanu reakciju razgradnje hadezea

Kao član udruge mislim da se mi nasmijemo petljati u stvari za koga će tko glasovati nije primjereno niti je uredu to samo potiče da se udruga razbije ne dozvolite da bilo tko manipulira sa udrugom jer članovi udruge pripadaju svim političkim strankama zato je neozbiljno i neodgovorno poticati članove na okretanje prema jednoj opciji. Ne nasjedaj te na političkome bezobrazlik mi im samo trebamo kad su izbori .Živjeli.

Prijatelju i ja sam clan ZB cetiri i po godine s puskom u ruci A sastav i nakon svega nemogu zaposliti nikog iz sire obitelji ima ih i sa faksom od HDZ jazavaca i dezertera sto ih sad zaposljavaju po parkovima i elektru e fosta vise sad ce oni kuci a nasa omladina na posao da vide kako je godinama bez primanja zivjeti Dragi branitelji postojimo mi i oni nasi neprijatelji pa nece vam biti tesko odluciti Za dom spremni

nevidim da iko spominje ko će za koga glasovati ako se poziva da se glasuje po savjesti , da se biraju moralni , nekorunpirani , pošteni, da se zaustavi zapošljavanje po stranačkoj iskaznici , rodijačkoj i obiteljskoj liniji nevidim ništa loše u ovom pozivu dapače.

Udba jugoslovena Dragana Čovica na aparatim

80% Branitelj nije i nemože bit za HDZ sigurno jer oni i branitelje tipa recimo Ujre pretvore u hadezekana pa tek onda branitelja

Ujro sigurno glasa za oporbu! U povjerenju!

Odličan uvid u krvnu sliku političkog stanja u svim sredinama gdje žive "hrvati" i pozdravlja ovaj komentar iznad.
Boga na pomoć! Pamet u glavu !

Poziv svim zaboravljenim ljubuškim braniteljima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari