Božićna izložba Hame Ibrulja

slikanje

Poznati ljubuški slikar Hamo Ibrulj i ove godine izlagat će svoja djela na izložbi koja se za vrijeme božićnih blagdana već niz godina organizira u čapljinskom restoranu Vego. “To je još u pripremi, naravno."

"Dogovor je da se izložba održi u drugoj polovini prosinca, najvjerojatnije oko 17. prosinca, a trajala bi do početka 2007. Izložba je gotovo postala tradicionalnom, nije određena tematski i više je riječ o nečemu što je za mene novo - tehnici akvarela”, kaže Ibrulj.

Božić - vrijeme u kojem činimo dobro

Ibrulj je iznimno zadovoljan posjećenošću i zanimanjem publike za taj događaj.

“Prezadovoljan sam i atmosferom, i dobrodošlicom, i razdraganošću ljudi koji se okupljaju. Mislim da je to jedan od glavnih ciljeva ove izložbe. Već je postalo tradicionalno da se okupimo u ovom mjesecu kada dolaze blagdani, kada vlada božićno raspoloženje, kada se veselimo, i publika i mi umjetnici. U ovo posebno vrijeme treba nam biti ugodno i lijepo, i trebamo činiti dobro jedni drugima koje smo možda propustili učiniti”, kazao je Ibrulj. Motivi njegovih djela i na ovoj izložbi su ljudski lik, ljudska figura i figura konja, s tim da je ovaj put u pitanju tehnika akvarela, obična školska, skoro bojica na papiru.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari