Za što su se borili hrvatski policajci i branitelji?

ljubuski.info

Danas je uz sv. Misu na blagdan sv. Mihovila trebao biti svečano obilježen Dan Policije ZHŽ.
Svečane akademije nije bilo, nisu nagrađivani policajci i svi oni, koji bi se trebali boriti protiv đavolskih sila, baš po uzoru na svog nebeskog zaštitnika. Ali, političari su bili tu, u prvim redovima i u tim prvim redovima stoje osobe iz krim miljea, osobe s kupljenim diplomama i oni koji provode u oni koji ne procesuiraju kriminal.

Sv. Mihovil je sigurno jako ljut

Uloga policije je također nebesko davanje i ona je potreba društva u kojem đavao ne miruje, ali da jedan dio upravljačkih struktura MUP-a ZHŽ bude duboko u kriminalnim vodama i da tako izvrće postulate uzornog društva, ne odobrava nitko, a kamoli sv. Mihovil, koji je sigurno ljut s mačem u ruci.
Prostitucija, krađe, droga, automobili, pronevjere, bezakonje i ogromna dimenzija neljudskosti u službeničkom poslu danas razaraju MUP ZHŽ. Razina funkcioniranja ovog ministarstva je poodavno ispod svih graničnih kriterija i upitajmo se kome kao takvo ministarstvo odgovara.
I naravno, kao takvo, predstavlja, veliku prepreku gradnji društva, kakvog trebamo sada i ubuduće.
Sv. Mihovil ima puno posla i s pravom je ljut i znamo da misli na svakog savjesnog i moralnog čovjeka i policajca.

400 policajaca i službenika traže uzornost u poslu

Da budemo jasniji u MUP-u ZHŽ, upravo ovih 400 policajaca, što je 95% od ukupno uposlenih traže uzorno, plemenito, savjesno i zakonito radno okruženje, a to je moguće ostvariti jedino na način da se MUP-u ZHŽ da dignitet kakvog zaslužuje, akademska razina upravljanja, atmosfera dobrih međuljudskih odnosa i zakonito obavljanje službeničkih i policijskih poslova.

Tko je bio na polaganju vijenaca poginulim braniteljima?

Svi oni koji su dali svoje živote za slobodno društvo i nacionalnu osviještenost, nisu zaslužili da im zahvalu prinose kriminalci i osobe koje ga štite.
To je danas najveći apsurd hrvatske zbilje ne samo u Ljubuškom, nego i šire. Jesmo li svjesni ovakvog stanja pokazat će i izbori za tri dana. Ljubuški je opljačkani grad, izmrcvaren društvenom destrukcijom.
Vremena za čekanje više nema.  

    

Svečana akademija HNS-a

Zanimljivo je da je za danas u Mostaru predviđen program obilježavanja dana policije u organizaciji HNS-a.

Time aktualno vodstvo HNS-a s Draganom Čovićem još jednom pokazuje da Hrvati žive po komunističkim društvenim kriterijima, a sv. Mihovil zna da su Hrvati u komunizmu patili. Što HNS ima s policijom?

Komentari

adžija se borija za tulića i ovog borasušića našta spadošmo
grebem te živote

Jad i cemer od milicije

Tugo moja nasto dodjosmo gore nego u vrime jugoslavije kriminalci poput Galica Borasa i Madunovica vode policiju poginuli branitelji se okrecu u grobu zbog ovih olosa

Sredina 70 godina pa sve do početka rata 92 milicija je dolazila školovana, a ovo dans je božiji užas. Slučajno ako su ti stakla vozila zamaglila policajac ti se obrća ,,šta je jesi li g.u.z.i.j.a.,,!!!!!!!!!!

Tako je samo u Širokom

Sta je ono u sirokom da nije cistacice ne bih nagurali na pet policajaca kod kriza danas.

Dobro Iko ima u širokom kod križa koja osoba vodi policiju u širokom, covik nije zdrav ne školovan ali kupio dečko diplomu.

Ovima je mjesto u Zenici a ne da polažu vjenac.Po cijeloj županiji se priča o njihovim djelima, kako ih nije stid.

KO to kaže ko to laže oporba je mala nije mala buja ko troskot !

Sveti Mihaele pomozi da se MUP ocisti od Galića, Borasa, Madunovica. Ovo sto oni rade je nepodnosljivo. Diktatura, nepotizam, korupcija, spletkarenje, pronevjere, kupljene diplome unistise nas.

Troskot su vladajući! Korov! Oporba je,ljekovito bilje! Vi birate gospodo!

I ja se često upitam za što smo se borili. Nažalost nemam odgovor. Ideali koji su nam se početkom devedesetih činili ostvarivi nisu ostvareni. Sad je još gora situacija. Ništa dobrog na vidiku. Jedne diktature 45 godina pa onda druge 25 godina. Kad će ovaj napaćeni puk početi slobodno živjeti?

Za Ljubušaka bilo u Širokom sada je u sjedištu MUP-a¡!!!!!!!!!!

drzava se stvara stoljećima šta kukaš

Ljudi nemojte kočit uzastranu glasajte za promjene

Ušutili se hdeze mačkari.Užas tišina nešto spremaju veliki vezire.Non pasaran!

Hvala ti profesore paponja otvorio si oči narodu.Molim te da nam uspostaviš treći hrvacki kanal vidiš da televizija radi čuda.Puno te molim i hvala ti!

Borili su se ni za šta. Da su bili iole psmetni ne bi nikad pušku u ruke uzeli.

Za što su se borili hrvatski policajci i branitelji?

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto