Ljubuški je žrtva njihovih interesa

ljubuski.info

Kada uspoređujemo općinu Ljubuški i grad Široki Brijeg i uzmemo statističke podatke, dolazimo do poražavajućih analiza za naš Ljubuški.

Ljubuški ima gotovo jednak broj uposlenih, kao i prije rata s tim da je puno veći broj onih, koji zbog više razina vlasti rade u javnoj upravi, a drastično je smanjen broj osoba u proizvodnoj djelatnosti.

Široki Brijeg ima jednak broj stanovnika kao Ljubuški, podjednak broj na Zavodu za zapošljavanje, ali i 2700 zaposlenika više i to upravo u proizvodnom sektoru. Gdje su nestali Ljubušaci u naponu snage. Otišli su trbuhom za kruhom, iako Ljubuški ima puno bolje resurse, zemljopisni položaj i potencijale razvoja.

Ali, što nema Ljubuški? Nema dobre političare i zapitajte se tko je iz Ljubuškog na visokim funkcijama u državi? Nitko? Ali i ovi iz Širokog Brijega su jednako nepismeni, kao i lokalna politička elita, ali su pozicijski bliži vatri koja grije..

Niti jedno radno mjesto iz 1992. godine više ne postoji

FAMOS nema zaposlenika, jer ovo što u Ljubuškom radi Lager iz Posušja nije nastojanje da pokrene proizvodnu djelatnost, iako Ljubuški ima značajan strojarski sektor. (600 zaposlenih)

  • SOKO VIL ne postoji. (220 zaposlenih)
  • Platnara ne postoji. (600 zaposlenih)
  • Ugostiteljsko poduzeće ne postoji (100 zaposlenih)
  • Trgocoop ne postoji. (270 zaposlenih)
  • UNIS ne postoji. (120 zaposlenih)
  • Vinarija ne radi. Duhanska stanica ne radi. Gdje je Autotransport? 

U Vitini ništa ne radi, a poljoprivredna proizvodnja je pala na 30% prijeratne.

To znači da je Ljubuški izgubio oko 3000 radnih proizvodnih mjesta s kojima bi danas bio jedna od najrazvijenijih općina u BiH s puno većim bruto društvenim proizvodom po glavi stanovnika i rekli bismo, ne bi imali krizu i odseljavanje stanovništva.   

Vlast i načelnici zarobljeni svojom obrazovnom skučenošću i interesom

Sjećamo se privatizacije svih poduzeća, koja je isključivo išla putem HDZ BiH, od Platnare, pa do Duhanske stanice i Trgocoopa, a samo se čerupala općinska imovina i od tih blizu 3000 radnih mjesta ostalo je samo nekih 90.Ovi podaci nikada nisu utjecali na izborne rezultate. Kad zaškripi vlast uzme džokera, a to su bili HRVATSKA UGROŽENOST od Muslimana i Srba, te TREĆI entitet. I to je bio pravi džoker, a mi nismo ništa manje ni više od njih ugroženi, već propadamo od lopovluka i korupcije "naših".

Načelnici i vlast

Od rata smo imali tri načelnika Vicu Majića, Markana Zelića i sadašnjeg Nevenka Barbarića.Prva dvojica nisu bila eksponirana kao posljednji.

Vice Majić

Vice Majić je poznat po vodovodu Vitina - Ljubuški i kreditu za njegovu izgradnju.

O njemu su 2005. godine ovako pisali: "Prvi među jednakima, ratni i poratni načelnik do 2000.g., Vice Majić (HDZ) popularno zvani Vodovod, koji je kao što mu i ime kaže zaslužan za izgradnju vodocrpilišta u Vitini i cjevovoda Vitina-Ljubuški, te time poboljšanje ljubuške opskrbe vodom. Digao naš Vice kredit od 5 milijuna maraka od Svjetske banke, iz Njemačke kao donaciju dobio cijevi za cjevovod i napravio on sve to, potrošio svih 5 milijuna za posao od 2-3 milijuna, još cijevi dobio besplatno, ma biće da je s viškom love od kredita napravio on nama još nešto lijepo, samo što mi ne znamo (Vice ne budi skroman, slobodno reci). A Ljubušaci sad otplaćuju taj kredit (do 2035.g.) kroz cijenu vode koja je najskuplja u okolici, iako je ljubuška općina bogata izvorima vode (Vice od srca ti hvala)". (potpisao se "brdo").

Markan Zelić je poznat po nogostupu Ljubuški – Teskera

O njemu su pisali ovako: "Sljedeći, ali ne manje važan, Markan Zelić (HDZ) od milja zvan Skromni, načelnik od 2000.-2004., napravio mnoge važne „kozmetičke zahvate“, uredio park, postavio rasvjetu i kante za smeće (i to šarene), ali nije to ništa kao onaj velebni trotoar (nogostup za neupućene) sa rasvjetom od škole na Gračinama pa do ispred njegove kuće na Teskeri, da ne bi njegova djeca po cesti hodala (Markane tata si od zanata). Treba spomenuti da je i za njegova mandata dignut kredit od Svjetske banke, ali Markan bijaše skroman, samo milijun maraka kredita uze za obnovu vodonatapnih kanala u ljubuškom polju, unajmiše se „stručnjaci“ s Tromeđe za jeftinu paru, i obaviše posao tako dobro da su lokalni seljaci dignuli uzbunu jer im kanali „predobro“ funkcioniraju, a dođe to i do Federalne televizije u emisiju „60 minuta“ u kojoj se veličaju takvi „uspješni“ projekti naših političara. Usput da spomenem da je za njegova mandata počela prodaja općinskog zemljišta, od čijeg se prihoda trebao napuniti općinski proračun, ali prodala se zemlja, a nigdje prihoda, unatoč požrtvovnosti pojedinih općinara, koji su želeći pripomoći općinskom proračunu, jeftino kupivši velike komade zemljišta, kasnije ih skupo prodavši privatnicima (kakva humana gesta)." (potpisao se "brdo")

Nevenko Barbarić je zaslužio puno više nadimaka

Nevenko Barbarić je poznat po Nativi, ALBA-i, uništenju JKP Ljubuški, Vinarije i drugih javnih poduzeća. Prodao je hektare i hektare zemljišta, podigao 10 milijuna KM kredita i doveo općinu u dug od 20 milijuna KM. On govori da radi zakonito, a dokumentacija pokazuje suprotno. Eto, pod istragom je i Odjel gospodarskog kriminaliteta MUP-a ZHŽ ima sve dokaze o njegovim nezakonitostima.

I zbog te činjenice njegov eventualni ostanak na poziciji načelnika nije poželjan i dobar, jer slijede još veće društvene turbulencije u Ljubuškom, jer Ljubuški zacijelo više nema vremena za gubljenje. 

S kolikom imovinom Barbarić završava treći mandat?

U normalnom svijetu bi takve načelnike odmah smijenili i javnost bi reagirala na svaki loš potez za prosperitet općine ili grada. Mi reagiramo tek kad napune svoje spremnike.Nevenko Barbarić je stručno i politički precijenjena osoba. Uništavanjem javnih poduzeća u vlasništvu općine i iskorištavanjem javnog dobra imao je samo osobni interes. Trebao bi objasniti s kojom je imovinom došao na funkciju načelnika, a s kojoj završava treći mandat.

Kako pokrenuti Ljubuški?

Apsolutno je potrebna promjena, konsolidacija javne uprave, pokretanje poljoprivrednog sektora, prerađivačke industrije, turizma, kao i obrazovanja, jer je znanje već u kolapsu.

Ljubuški bi mogao biti preteča svim drugim općinama i kao takav bi mogao biti u prednosti u okruženju i ponovno dobiti na važnosti zbog geo lokacije, križanja prometnica, prelijepe doline i prirodnih resursa.

Načini postoje, elaborati su izrađeni, potrebna je organizacija i oživljavanje tijekova političke i svake druge suradnje s različitim razinama vlasti.

Glas naroda

Šta na ovo reći?
svi koji su dobronamjerni mogu ovo potvrditi da je istina?
E to nije propaganda, a ni mržbnja prema Barbariću već gola istina:
Bojati se promjena, zašto?
Sve je propalo pa nemati se čega bojati, ovo nasljediti i prihvati se ove ruševine od općine, vrijedi naše zahvale.
Sada , naovaj tekst oni zlonamjerni neka trijunfalno uzvikuju, džabe vam je, Načelik ostaje, a šta dalje?....
Pa sada ovi koji do sada nisu išli na izbore neka iziđu !

Ljubuški:
1989. godine 3700 zaposlenih
2016. godine 4.100 zaposlenih

U cijeloj BiH pao broj zaposlenih za 30% u isto vrijeme.
BIH:
1990. godine 1,054 milijun,
2016. godine 728.000

u bilo kojoj drzavi sudionike ovog zlocina bi smjestili tamo gdje im je mjesto

kako bi njima ira presudila

ima i nas koji smo opasniji od ire

Da opasniji je ovaj portal od ire

HDZ je odmah prionuo prebacivanju drzavnog vlasnistva u privatno normalno bez para a sta ce biti s gradom tj.stanovnicima govorili su zaboli nas hurac

kad je ivic brkic sa svojin kumom stanislavom mucicem zauzeo duvanjsku

Smijeniti vlast i krenuti pravim putem s postenim Paponjom jos jedan mandat Barbarica znaci egzodus

Pravi nacelnik a ja se nadam da ce to biti gospodin Ante Paponja bi otkupio svu gradsku imovinu od raznoraznih ljopova banaka agencija zupanije i od toga stvorio temelj za novi pocetak a Barbarica i suradnike procesuirati neka dokazu nevinost koja im je ko u Vile Bezerove

Moze biti zubak i duvanjska prije mucicha, nikad neznash sto federalni rade..zasto bi to bilo komunistim drago duhanska stanica i nije izgradjena ispod njihove vladavine moze biti josh shtoshta kao i srednja skola tj. dom casnih sestara kojeg su oni zaposjeli..ah da i ta zemlja je opcinska i tog naroda koji tu zivi otkud sad nekih federalnih i zupanijskih gazda i njihovih privatnih tj pretvorbenih ili nemoralnih zakona po kojem se netko ispod svake normale ili cijene na korupcionacki nacin zeli domoci ili posjedovati.

Sva sreca pa ovi ratni svercer i profiter Vucic odlucio legalizirati pare preko gradnje u Ljubuskom pa grad na nesto slici ovo sta su napravili je gori zlocin od raketiranja

Imam jedno pitanje za ove dežurne ljubuške komentatore:Ima li itko po vama da je zaradio neki novac regularno?ko se god spomene neki je svercer ili nekakav drugi kriminalac..

gospon reci zasto bi reguralne prozivali
nisu nas reguralni iznevjerili i po kr ali

Samo me zanima,vidim da tko god ima malo vise novca da je neki krimos il tako nesto..i nije to prozivanje ako je napisano u dobrom kontekstu..

Zato što vam je to duševna hrana obratiti svakog čovjeka.

nevenka barbarica triba sminit a onda polako i posteno

Pitanje svih pitanja sta je Barbaric imao prije nacelnikovanja a sta ima sada a posljedice njegovog nerada stigle su u velikom broju i do Njemacke najbrojnijniji ekonomski migranti posle Sirijaca

da se iz ljubuskog bizi trbuvom za kruvom adzovci je li van ovo bija cilj zato ste stavili barbarina

Nevenko odlazi!

Nece on sam otici nije se cetvrti put kandidirao iz hobija vec iz debelog interesa zato ti ja svi mi sto nas je ostalo izadjimo na izbore i smijenimo njega i ovu zlocinacku

Vijece Maić ima vilu na otoku Pašmanu U republici Hrvatskoj sagrađenu za vrijeme dok je bio načelnik. Od svoje plaće to nije mogao sagraditi, ni temelje za takovu vilu. Uz njega je sagradio i njegov rođak udbaš Vice Vukojević. Taj je bio u državnom novčaniku i raspolagao novcem kojeg je slala dijaspora za obranu i branitelje. Na žalost, veliki dio novca je završavao u džepovima hdz kriminalaca a zbog toga branitelji su gubili živote. U hdz-u su sve izreda komunisti i udbaši koji narodu prodaju maglu i drže ga i danas u svojim kandžama.

pajdo neka oni grade ima tko ce to znate vec...

Ljubusku Hdz mlades protrat na goli otok, stoka jedna neotesana....

Žalosti svakog malog čovjeka na što je spao Ljubuški pod palicom Nevenka Barbarića.Njemu proračunski novac služi za vlastito bogaćenje a tko šiša Lipnjane što nemaju škole u 21 stoljeću.Što nemamo rodilište,kino,prometnu infrastrukturu ,ulaganje u gospodarstvo.

Gospodine nema mali i veliki covjek Barbaric ako voli lovu neka radi privatno inzinjer je ako se ogrijesio o zakon ili drpio iz proracuna njega je na sud a tako ce i biti

Lipno i Depa uvik za HDZ glasaju

Za predsjednika Vlade ŽZH Ćosića i ministra financija Tonija Kraljevića -predlažem pogledati intervju u večernjem kako se rješavaju zaostali dugovi u HNŽ.Mogli bi i oni za početak rješavati stvari.ne samo gledati u nebo da počne kiša

treba cijeniti samo one koji su krenuli s ledine pa nek su propali ili extra uspjesni a ove muljatore bilo drzavne bilo privatne treba protjerat iz ljubuskog kako se boga ne boje

Pa Barba kaže da će opet glat dobiti izbore jer je unaprijedio ljubušku općinu
Barba će se opet kandidirat za načelnika 2020 godine jer mu dobro ide sve cvjeta

Za savjetnike će uzet Vicu Majića i Davida Grbavca
za pomoćnike Kvesića i Vikktora Lijana
oni Vole Ljubuški

tako ga vole da su ga na s-p-r-c-i-l-i

Geslo HDZA na izborima je VOLIM LJUBUŠKI

zasto bi ste barbu u zatvor i to ono po bozijem e nemoze bog nije macka, boziji sudovi nisu odkudkamo bog poznaje svakog u dushu jer Barbaric nije bankrotirao trgokop vinariju platnaru duhansku i ostalo..nije nemoj grijeshit dushe..ti svi bivshi direktori ili nisu htjeli ili nisu bili sposobni ili po narednjenju koga ili cega da se pusti i nepokrene nishta od tog gospodarstva a zashto jer su se gornji i nadlezni kulaci javili da ta vasha poduzecha nisu opcinska i treba da budu u necijoj vecoj ili drugoj nadleznosti tako je pocela mucka sa pretvorbom ovo ili onog zemljishta ili poduzecha prepiske i dugovi tako i ovko i onako eh koliko cete vi josh naci ti dokumenata..

i prije su se odvajali i uspjeshno transferili na druge racune i za stanove apartmane i hotelciche od svih tih vashih poduzeca ishlo je i za drzavni i republicki fond..sad te vikendice i hoteli po neumu mostaru capljini i ostalo neche niko rechi da je tako..be good

Eto ti mu iz bila svita pošalji novac da nadoknadi šta je uništio.

ako je se barba trudio da na nestrucan nacin nadoknadi jedne stvari na neshto drugo kao zalog ili kredit moze biti da mu nije ishlo kao ni onim prije sto nisu znali upraviti zbog nestrucnosti, prvo trebate znati vrednovati, sve ima vrijednost i ta zemlja gdje su poduzeca i sve sto se moze ubuduche
creiratu u plan grada i opcine nashire i komercionalna i industrijska i poljoprivedna zona, koliko ih je vani iz te opcine i koliko rodbinski vezani ah svak po komadich sve se vridnovati i kupiti moze.
I oni koji su daleko kupiti ce kao aset koji ce dosegnuti vrijednost sa vremenom i raditi ce vrejeme za tu osobu koja moze cekat placat ce vam poreze i ostalo ili izgraditi ono sto nemate i gdje se moze raditi ili zaraditi..ali to vashi kulaci neche to ce oni..e pa kad oni misle da te njihove udruge mogu same a vi vidite da to nije tako onda gledajte u prazno.

Plati pa se rugaj=''plan'' od Trebizata do Neretve, komercionalna zona, Industrijska zona,poljopriverdna zona,gradske zone, kad plan izradite sa time raspolazesh po vrijednosti jer sve ima kroz vrijeme cijenu ali i dobit.Tako se raditi u drugim gradovima svijeta.
Ako se proda ili privatizira takovi placaju poreze na sve te nekretnine i prepise i na zaradu.
Ubirete i od vrijednosti prodaje i poreze na zaradu. A sa time imate buduce razradnjene planove gdje bi sto moglo biti i sto se moze otvoriti izgraditi zaposliti itd.Cim imate plan trebate advertise svijet ima izbor kako i shto.Neche sve funkcionirati ali sa vrimena na vrijeme hoche.

Zashto hoche..i donese me, vratilo me mom narodu kroz buducnost, buduche vrijeme..viliki grad koji se proteze od trebizata do Neretve, velike zgrade koje vi danas nemate ali ce ubuduchem vremenu biti.Svaki komadich zemlje biti ce vrijedan, to je ono shto vi nevidite danas i shto nemozete vjerovati da je tako jer nemate viziju za novo sutra.

Imate onih koji tako lijepo govore i lastre a zlo vam zele zmijin jezik.

Razradite plan vasheg podrucja od Trebizata do Neretve zastitite pitku vodu parkove sve razradite u mapu kao plan, zapamtite nezatvarajte se ni duhovnim jer kroz vrijeme potrebno je i materijalno jer ni Bog nema od koga uzeti, uzimlje od vas koji ste zivi.
Kad drugi imaju za vas planove i planiraju vashu buducnost vi se nemojte plashiti zbog toga treba da znate da i Sotona ima svoje planove!
Bog ima svoje planove i Bog je jachi..sada je vrijeme kad se sotona uvlaci pod plashtem mira zato djecice prepoznajte ih, pisano je dolaze pod plashtem mira.Ni Boga nemojte moliti sa svakim.

Sto budete sad propustili bez ikakvih planova to ce u buducnosti sutra biti ukradeno od vashe djece,
Sotona je toliko mudra pretvarat ce se i u svece i u vashe najmilije vec to rade vec planiraju buducnost vashe djece ali bez vas na njihov nacin i svi ce sliciti na vas a vi to niste niti imate sa time nishta.
Da vam sva blaga od ovog svijeta dadnu dzabe je kad izgubite svoju dushu i kad izgubite i svoju zemlju, komad zemlje jest komad neba.
Ima ih koji zalazu dushe svojih pradjedova i dushe svoje djece i pradjece!
Sotonisti nemiruju!

Bog dolazi poslije trabulacije ne prije zato se zapitajte tko vam je stigao u goste i kome zalazete vashe zivote i buducnost vashih generacija.

Ma da je bio i dobar nacelnik nakon 12 godina je red da se povuce i pusti mladim snagama da vode opcinu.A ne ovako bas bezobrazno iz prikrajka se kandidira za novi mandat i zeli nasataviti dalje sa ,utnim vodenjem grada,sve je tu nekako sumnjivo a zna se ona kad se povjerenje izgubi gotovo je a mi narod izgubili smo povjerenje u njega i njegovu ekipu to mozes cuti na svakom koraku po Ljubuskom i stoga jedino rjesenje za ovo sve je promjena i nista drugo.

ma kakav smo mi to narod-ima nas manje od 30000 vecinom hrvati u opcini a kad ovo citas covjek ne moze da vjeruje.politika se uvukla u sve od obitelji .crkve.posla.itd ovoliko mrznje ,jedni prema drugima .ovoliko unistenje ljubuskog od politike .samo razmisljam sta bi bilo da imje dati veci grad tipa ney york sta bi uradili od njega.al sve na stranu kako je politika zavadili narod,zavidila sela zavadila susjede zavadila obitelji.kako je doslo vrijeme da se na posao primaju samo podobni iz obitelji vecinom koje su bile na vlasti i u komunizmu.kako na posao dolaze nekolovani koji su kupili diplome ,kako samo podobni upravljaju sa svim a uniste sve s cim upravljaju ,jer skolu mozes kupiti a znanje i sposobnost ne.i kad covjek malo bolje pogleda ma ova je mrznja opravdana.s jedne strane uhljebi i podobnici kojni cuvaju radna mjesta-al posto ih dosta ima kupljene diplome samim tim ne mogu kupiti znanje,dali njima moze doci do mozga.STA SUTRA stace biti sutra,ovo ne moze vjecno da potraje,zao mi je naseg malog mjesta jer je medju narod se uvukla tolika mrznja jedna prema drugima da je to za nepovjerovati,,,,,,,

i nepismeni imaju novca samo stupite sa njima u contact e pa ovdje ima nash covik koji spava u limenoj maloj kucici a nekupa se po 6 mjeseci i ima milijardicu a zemlje da vidish nigdje kraja..moze biti da bi mogao otvoriti tamo tvornicu suhog przenog krompira sa tih vashih njiva pa bi opet trgokop ili neshto drugo slicno opet proradili samo vi nechete takovih vrijednih ljudi vi hochete muljatore jer pisano je da ti pismeni sudci advokati i ostala pismena bagra neche ni mrdnuti prstom za vas niti za vash kraj a boze sacuvaj da cesh viditi svecenike koji nose Isusove sandale i i idju na magaretu..jer od magarice i deva je mliko 650 funti litar i to zdravo za asmaticare i ostale zdrastvene tegobe.I za magarce deve goveda i ovce u tim krskoplaninskim predjelima ima mjesta mozete stvoriti moderne farme sve do Livna i Tomislav grada.

Da ste samo kukuruz i kokice pucali nebi danas uvozili.Onako jedete geneticki poremecena sjemenja i hranu od onih koji su vam rekli uvozno je ljepshe i zdravije.

nas barba zakletvu da
bit cu na vlasti vise od tite marsala
mislim da nece nema u ljubuskom toliko budala
mali so se barba za je ba

Ako opet Barbarić pobjedi na izborima,onda Ljubuški nosi te djava,dabogda bio još 100puta siromašniji i raseljeniji!

Industrijska zona Zvirići je ogledalo načelnikovog poznavanja biznisa a duhanska i plantaža je slika i prilika njegove ljubavi prema Ljubuškom

volim ljubuski volim ljubuski ...

volim ljubuski volim
ovako govore oni kojise zaljube
pa pamet izgube

Tekstualna prezentacija je odlicna napisana ali manjkava sa nekom detaljnijom analizom poslovanja ranijih preduzeca kao i danasnjih privatnih tvrtki kojoh u ljubuwkom fala bogu ima mozda i previse....problem samo lokalizma ne samo ljubuskoga nego i vecih sredina poput Mostara pa cak Zagreba i Sarajeva je nagon i zelja za isticanjem lokaliteteta proslosti a ne gledajuci samo buducnost.....i da nastavimo Sarajevo je recimo otvoreno za ulganja raznog prljavog novca bilo da je sa istoka ili sa zapada a zasto recimo ljubuski ili bilo koja druga stedina u zap.herc. ne bi dopustila lagani priljev investicija izvana recimo skandivanije nema prljavog novca ili nasih stanovnika na privremenome radu vani ili nasih iseljenika....zasto bi kapitalom uvijek isti upravljali...zasto nisu osiguranja i banke recimo pozicinirane u Bihac....zasto se priznaju svakojake diploma pfedstava skole ljubuskoga sirokoga a ne sudjeluje se u fianciranju samoga hr sveucilista....zasto nisu sredjene zk ulosci i ostalo u ljubuskome a drugdjw manje vise jesu...zasto ljubuski ima stanovnike sa 12 brojeva u jmb????????? I zasto nema odaziva glasa istinskoga naroda...pustimo mi sada nevenke nevenkice ante i lucice cance i ostali slicnu ekipu....

Pa do anroda je do koga. ko da netko nekome smeta do otvori biznisi. Najniži porezi u Europi..

Imate najmanje 120 000 zivih Ljubushaka ako nezive u Ljubuskom jesu vani, da vani jer za njih isto nije bilo mjesta kao shto nezele ni za vas svi ti planovi tih politicara jesu da se oselite sa tih predjela.
Sotonisti i atheisti su naucili svoju bibliju ..bez dobre ekonomije nema dobre politike niti stabilne drzave niti stabilnog naroda.Nash je narod dokazao da je ljubav jaca za svoj rod i narod i svoju zemlju i kad trpi i pati svoji ste i na svome.
Protiv vas se vodi medijski rat, economski rat , politicki rat, pravni rat a najzalosnije je sto postaje sluge mnogih gospodara pa i u abetu oni sluze a kome.

Njihove oci nisu vidile predaleko, odrzati cete se kao narod nad tim predjelima.
Cuvajte se onih koji su svoje dushe zalozili ti zalazu i djecu poslije djece zaloziti ce i svaki vash kamen i pedalj vashe zemlje. Cuj rekla eu ovi ili oni ove banke i one banke a ja vam kazem

Vi ste banka vi i vash i kraj neprocjenjiva vrijednost!

Ljubuški je žrtva njihovih interesa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari