Čović pozvao Hrvate Tuzle glasovati za SDA-SBB

ljubuski.info

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, sinoć je na predizbornom skupu ove stranke u Tuzli izjavio da je nezadovoljan položajem Hrvata u ovom gradu, te kazao da će ova stranka podržati Bahrudina Hadžiefendića, kandidata SBB - SDA za gradonačelnika Tuzle.

On je naveo da je "više nego nezadovoljan pozicijom hrvatskog naroda na čitavom prostoru" ne samo u Tuzli, nego, kako je istaknuo, u cijelom "tuzlanskom bazenu".

"Teško se živi, ali ja mislim da najmalobrojnijem narodu treba graditi kvalitet života. Isto mislim da neku drugu sredinu gdje su Bošnjaci i Srbi manjina, a Hrvati većina. Te stvari moramo mijenjati. Opredjeljenje naših ljudi ovdje je da podrže predstavnika SBB-a i SDA za ove lokalne izbore. Mi smo to podržali. Želimo prepoznati što su problemi, uvažavati svoje ljude i tako jačati svoju infrastrukturu. Vjerujemo da ćemo personalnim promjenama napraviti stvarne promjene" - kazao je Čović.

Avaz

Glas naroda

...jedi g o v n a čovicu....

Čović pozvao Hrvate Tuzle glasovati za SDA-SBB
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari