HDZ BiH pred izbore: Naglašena je potreba za aktivacijom članstva

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član predsjedništva BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, održali su danas sastanak u Domu HDZ-a BiH sa predsjednicima Županijskih, Regionalnih, Općinskih/Gradskih organizacija i Organizacije HDZ-a BiH za Distrikt Brčko.

Na sastanku se razgovaralo o stanju i aktivnostima koje su odbori HDZ-a BiH poduzeli na terenu za predstojeće Lokalne izbore u BiH te su se analizirale stranačke aktivnosti vezane za XI Izbornu jedinicu.

Prezentiran je plan aktivnosti za Lokalne izbore svih organizacija sukladno izbornoj Strategiji HDZ-a BiH. Naglašena je potreba za aktivacijom članstva u ostvarivanju i realizaciji programa koji je od posebnog značaja za svaku organizaciju.

Na sastanku je naglašeno kako je jasno definiran cilj. Bez izuzetaka dobiti pozicije načelnika u svim općinama gdje danas Hrvati imaju većinu, jednako tako da imamo većinu zastupnika odnosno vijećnika u tim općinama.
"Tamo gdje ne možemo imati gradonačelnika ili načelnika, onda barem možemo imati svoje predstavnike u vijećima. To možda za nekoga izgleda simbolično, ali to otvara ogromne mogućnosti za rješenje mnogih pitanja koja će se dogoditi u budućnosti", zaključeno je na današnjem sastanku.

Glas naroda

Kradeze klika želi nastaviti sa pljačkom i protjerivanjem Hrvatske nacije.

Crvena nemani, ne propinji se na zadnje noge, ne reži, podvij rep i stavi brnjicu!
Jer takva grla nisu zaštićena po Zakonu o lovu i na njih je moguć odstrijel u svako godišnje doba i bez ograničenja.
Takva pasmina je opasna za okolinu, bez obzira kojem čoporu pripada.

aktivacija članstva,rog vas hebo sad kad vam je očito frka sjetili ste se članstva.general vam uzeo jednog zastupnika,vidite da pomalo klizite i sad bi vi aktivaciju.a di ste dosad,okružili ste se duldumašima i sinovima duldumaša,takvi vam trebaju da se može kako vi pojedini hoćete,dok se klima glavom vama odgovara.ta usrana mladež koja je gora od titove omladine pomalo se uhljebljuje a stari hdz-ovci koji su vam dobili rat i dali vam narod na upravljanje su odbačeni i marginalizirani.županija zapadnohercegovačka vam je u minusu100000000.00 km.šta vi radite koji k u r a c punite svoje džepove,vozate sl.aute,sl.mob. žene vam šopiongiraju žderete po restoranima i sad bi aktivirali članstvo.bit će te kažnjeni p o p u š i t će te kad vam bude najslađe jer ste neumjereni,bahati i pokvareni.mjenjate se ko kondomi svaki mandat nas uvaljujete po 30-tak miliončića i pomalo nam djecu raseljavate po bijelom svijetu.od prvih izbora dajem vam glas i moja obitelj e ovaj put nema više.ko vas hebe...

KDP = kriminal + droga + prostitucija = LjUBUŠKI
Ovoj interesnoj skupini koja je sotonizirala sve što je sveto u Hrvata slijedi kazna !

fujjj

koje kriv za ovo hrvackom narodu- vlast-ajmo minjaj vlast odma sad

HDZ BiH pred izbore: Naglašena je potreba za aktivacijom članstva
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari