Pljačka proračuna općine! Tko uništava dokumentaciju?

ljubuski.info

Pet godina intenzivne pljačke općinskog proračuna po zahtjevu Nevenka Barbarića imalo je poseban cilj, a to je, zatomiti osobne interese na štetu svih ljudi općine Ljubuški. Prema tom cilju njemu se nije smio nitko suprotstaviti, pa je od svih stanovnika općine Ljubuški stvorio žrtve, koje će godinama ispaštati zbog uništavanja općinske imovine i gospodarskih subjekata.

Je li tako stvorio klub idiota? Izgleda da jeste!

Koliko još treba da se progleda, koliko još dokumenata treba objaviti, koji pokazuju svu snagu kriminala u rušenju Ljubuškog.

13. kolovoza. 2009. godine između općine Ljubuški i poduzeća ALBA je potpisan Anex ugovora o obavljanju komunalnih djelatnosti i to da općina Ljubuški preuzme samo troškove deponiranja smeća. Taj ugovor je nezakonit, jer se usluge odvoza otpada moraju plaćati iz cijene komunalnih usluga, što su ih građani plaćali kroz dostavljene račune od ALBA-e.

I pored toga što je zakon izričit općina Ljubuški preko Nevenka Barbarića, svake godine daje dotacije od 320.000 KM ALBA-i. Troškovi deponiranja su oko 180.000 KM. U nezakonitom ugovoru stoji da općina plaća samo deponiranje.

Novac za infrastrukturu davao privatnoj tvrtci

Na sjednici OV Ljubuški održanoj 25. 03. 2013. godine vijećnica Bojana Bukmir je zatražila putem amandmana da se ALBA-i ne plaća ništa, već da se 320.000 KM utroši u saniranje ceste do Franjevačkog samostana na Humcu. Evo što je Barbarić tada izjavio,a potvrđuje stenogram s vođenja skednice:

Kriminal oko ALBA-e je jasan, što potvrđuje zakonska regulativa gdje stoji da se usluge odvoza otpada moraju plaćati iz cijene naplaćene usluge:

Zbog svega ovoga Nevenko Barbarić je pod istragama. Kriminal je nedvojben, a u općini Ljubuški nekoliko njegovih suradnika uništava općinsku dokumentaciju koja ga kompromitira. To je potvrđena informacija, a materijalni dokazi nestaju jedan za drugim. Srećom, dokumentacija je umnožena.  

Nevenko Barbarić će morati dobro dokumentacijom potkrijepiti imovinu koju posjeduje, jer se ona nije mogla steći od plaće koju ima.

Glas naroda

Kad bi mi netko rekao, što je ovdje konkretno kriminal?

Pitaj načelnika on sve zna

Piše ti da se iz proračuna ne smije financirati odvoz već samo iz cijene usluge
U ugovoru stoji da plaća samo depponiranje a ni to ne smije a barbar je plaćao i transport

KDP = kriminal + droga + prostitucija = LjUBUŠKI
Odstupi sotono od kršćanske duše !!!

Grba Barin glavni pravnik a Bubalo glavni ekonomista u opcini Nevenko diplomirani inzinjer gradjevine prije Seva pala mu deka u Vitini treba li dalje Kvesko od Kiseljaka

Moraš bit ćelav ili cotav po mogućnosti nekoordiniran i naravno moraš mucat da bi se nešto pitao u općini Ljubuški

Teški kompleksaši

Al se mažnjava u parkovima ovo ljeto.Jede se janjetina živio Nevenko.

Evo ja ću ti reći, kriminal je iz općinskog proračuna sufinancirati privatno poduzeće za prijevoz i deponiranje otpada kad se to po zakonu o komunalnom gospodarstvu kaže i prikazano ti je u
članku 23 koji kaže:iz cijene usluge se osigurava prijevoz i deponiranje otpada.
Tako da je prijevoz i deponiranje morala plaćati ALBA a ne općina ljubuški koja je sustavno pljačkana 7 godina.
to se u pravnom žargonu zove udruženi zločinački podhvat, zato sada Alba da ovo zataška plaća općini što i je normalno ali di su pare??????
hvala na čitanju i pitanju.

lipa vrata iza vrata mnogo vrata

sanader je bio turbo [ * neprimjereno * ] pa mu je sve prisjelo-oteto prokleto past će [ * neprimjereno * ] kad tad-kad odeš sa vlasti svi propjevaju

vidie narod sve zna-ja sam magistar i dragovoljac domovinskog rata i godinam čekam poso a rade krivotvorene diplome i dezerteri i lažni branitelji

badava mladi idu na faks ako će biti zapošljavanje po starom

redovni studenti trebaju glasat za promjene
kada se prmjene ostvare
vridit ce samo prave diplome

Da li je istina da Barbaric ima stan u Zagrebu i kucu na moru

Ima on puno toga ali se ne vodi ne njegovom imenu,ali i tome se može stati u kraj.

Pljačka proračuna općine! Tko uništava dokumentaciju?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari