NO: Žestok sukob između Zdravka Jukića i Vjekoslava Draškića! Boras prijeti!

ljubuski.info

Na zadnjoj sjednici Nezavisnog policijskog odbora, dogodio se žestok verbalni sukob između dugogodišnjeg člana Zdravka Jukića i novog člana Vjekoslava Draškića. Taj sukob je jasna borba između čovjeka koji se silno želi riješiti kriminala u MUP-u ZHŽ i čovjeka, koji želi ostaviti status quo, tj sadašnju nezakonitu strukturu da nastavi s kriminalom i čudesima. Zbog toga je MUP ZHŽ u totalnom raspadanju.

Verbalna rasprava je bila bučna, pa se mogla čuti i na drugim katovima zgrade, a osim ovog sukoba, Jukić je osuo jake riječi i prema Stanislavu Nižiću iz MUP-a ZHŽ, koji se izgleda prema tijeku rasprave smiješio, kažu, vjerujući kako ima dobre vijesti za ministra Zdravka Borasa i Milenka Madunovića nezakonitog v.d. ravnatelja policije. 

Jukić mu je uputio oštri prigovor riječima: "Što se smiješ, što se smiješ!", te ga je opomenuo kao policijskog službenika na nezakonit rad struktura kojima pripada i njegovog nadređenog Miroslava Galića, koji je presuđeni kriminalac.

Nespremni za odgovornost, ostavili kriminal da se kiseli

Jednostavno se može reći, poništen je natječaj, na koji se nitko nije smio javiti, a nezakoniti v.d. ravnatelja ostaje do daljnjega. Iako su utvrdili da je Madunović nezakonito na ovoj poziciji, da je nezakonito dobio čin, događa se apsurd da neodgovorni članovi idu niz dlaku kriminalu. I pazite Vjekoslav Draškić je "vrhunski" pravnik, valjda zato što provodi nezakonite stegovne postupke protiv namještenika i službenika MUP-a ZHŽ (dokumentacija potvrđuje), zbog čega se kazneno odgovara, a Drago Martinović doktor znanosti. Strašno! 

Nakon poduže rasprave saznajemo da su predložena dva prijedloga izlaska iz novonastale situacije, prvi je da se obavi razgovor s aktualnim v.d. kako bi članovi NO mogli procijeniti je li on radi u skladu sa zakonom ili ne, što je apsurdno..., a to je predložio opet, doznajemo, Vjekoslav Draškić.Drugi prijedlog je bio da se okonča predhodno započeta procedura razrješenja nezakonitog v.d. i imenovanje druge osobe, koja ispunjava sve uvjete za tu poziciju, a koja je bila Odlukom imenovana od strane NO i  prijedlog upućen Vladi putem ministra. To je bio prijedlog Zdravka Jukića.

Kako doznajemo došlo je do žestoke rasprave između članova NO Zdravka Jukića i Vjekoslava Draškića, gdje Draškić svojim neznanjem ili nekim drugim motivima štiti i podržava ovu kriminalnu strukturu i pomaže da se nezakoniti v.d. i dalje održi na toj poziciji. Sve to usprkos činjenici da je Jukić u svom podužem izlaganju, na argumentiran način iznio sve činjenice, koje ukazuju na to da ova trakavica traje još od listopada 2015, te da se ova situacija mora žurno razriješiti i imenovati  na tu poziciju kompetentna osoba, koja zadovoljava sve uvjete i koja nije umočena u ovaj njihov  kriminal kojem svakodnevno svjedočimo, te da se nakon toga raspiše ponovni natječaj u što kraćem roku.

Razlozi za takvo nešto leže i u činjenici da nad MUP-om tj. Upravom policije trenutno nema nikakvog nadzora i ta situacija traje već poduže vrijeme, tj više od godine dana, te da se Uprava policije vrati u zakonske okvire. Način bi bio da se na tu poziciju imenuje kompetentna osoba koja zadovoljava sve zakonske kriterije, te da se onemogući uplitanje aktualnog v.d. komesara i ministra MUP-a u izbor novog komesara, kao i vršenje pritisaka na članove NO, što je bio slučaj u bivšem sazivu NO, kada je više članova pod pritiskom spomenutog dvojca moralo podnijeti ostavke na članstvo u NO.

Rasprava je završila glasovanjem gdje je za zadržavanje statusa quo Vjekoslava Draškića glasovalo 4 člana, a dva protiv, a za prijedlog Jukića da se žurno razriješi ova situacija i MUP vrati u zakonski okvir glasovalo dvoje od šestero članova.

Vlada ZHŽ i ministar Boras podržavaju kriminal

Iako je u starom sazivu NO donesena odluka o razrješenju v.d. ravnatelja Madunovića i imenovanje kompetentne osobe koja ispunjava uvjete za komesara u osobi Pave Šoljića, te je isti prijedlog upućen na Vladu putem ministra.  Vlada je odbila taj prijedlog i poslala odgovor ministru, koji isti nikad nije uputio na daljnje postupanje NO, gdje je NO trebao ponovno razmotriti svoj prijedlog i ponovno ga potvrditi ili imenovati, tj. predložiti drugu osobu, što bi za Vladu bilo konačno i obvezujuće.

Nadzorni odbor kriminal vodi prema ostavkama

Nažalost do toga nije došlo. MUP je i dalje u rukama kriminalaca, odgovornost za ovo snose, kako vladajuća HDZ-ova struktura u Županiji, Vlada na čelu sa Zdenkom Ćosićem, te NO kojim i u novom sazivu upravljaju lokalni politički moćnici, koji zbog svojih osobnih interesa i trulih političkih kompromisa dopuštaju da ovaj spomenuti dvojac, potpomognut kriminalcem Miroslavom Galićem, i dalje nastavlja proizvoditi kriminal u MUP-u ZHŽ.

Saslušavanje potencijalnih kandidata je kazneno djelo, a s Milenkom madunovićem samo mogu razgovarati o kriminalu i nezakonitostima što ih je s ministrom Borasom prouzročio.MUP ZHŽ je firma, koja najbolje posluje u ŽZH, samo bi joj trebalo promijenit naziv, MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA U „MINISTARSTVO UCJENA I PREVARA“ i onda mu ovaj «tim» bez ikakvih problema može ostati na čelu...

Neslužbeno doznajemo, da je Zdravko Boras odmah nakon sjednice NO, pojedincima uputio oštre prijetnje progonom. To je njegov stil i umijeće, i što onda očekivati.

Glas naroda

Draškić i Martinović će uskoro u lisice nisu svjesni koju kriminalnu grupu podržavaju za koju stoju u odborima završit će u zatvoru. Nesavjestan rad u službi i Zlouporaba položaja i ovlasti ko kuća počinjeni u grupi čine organizirani kriminal. U pogrešno vrijeme slušaju i rade nezakonitosti

I trebaju dosta potrčka bez karaktera koji samo slušaju, neka će ih koštat ide mlin s druge strane gdje nemaju štele

Pitanje na sudu će im bit što ste poduzeli u borbi protiv kriminala u MUPU
Odgovor će bit mi samo podržali postojeći
VODITE IH TAMO GDJE IM JE MJESTO

Nikakva sukoba nije bilo, donesena odluka o poništenju natječaja i odluka o novom natječaju, e to je istina prava.

Jeste jadni jedni i drugi treba vas sve pomesti.Mene zanima koliko je star taj kriminal.Dali kriminal potječe iz prošlog neovisnog odbora kojeg je vodio dotični Jukić ili pak se kriminal počeo pojavljivati sada.Na zakonit način treba pomesti neovisni odbor i cijelu upravu policije ta ih procesuirati to se odnosi i na bivše komesare naravno ako su krivi,očito situacija je užasna

jukić je napravio veliku grešku jer je podržava bivšeg komesara a sad je kasno za uvođenje reda u to kriminalno leglo. potpora jukiću.

Napokon se netko cestit i normalan usudio suprotstavit ovoj bagri...svaka cast...s ovim covikom im se nije igrati......moglo bi bit perja na sve strane ko ratne 94'. .. A kako perje leti osobno su iskusali Julian Gavran najbolji policajac Mire Galica Tulica ( koji je krao gorivo MUPA u tonama da bi nakon toga bio nagradjen novim radnim mjestom u MUP-u, tj. MINISTARSTVU PREVARA I UCJENA ,a koji u kuci ima veliki televizor dobiven na poklon od lokalnih krimosa, ukraden u okolici posusja), i njegovih 5 kolega...sta im se desilo kad su pokusali u stanici premlatiti spomenutog gospodina...zamislite ljudi sestorica na jednoga ..
Al na srecu bijase ih i sest malo...

Tko kaže ko laže da se niko nije prijavio na natjecaj za ravnatelja vec je istina da su se prijavila oba kandidata ali su odbijena pod izgovorom da su zakasnili, a predali su zahtjev isti dan kada je objavljen natjecaj u narodnm listu.

Ovaj zadnji je u pravu. Zakasnili. Navodno

Nisam u toku,ali pročitam tu i tamo po neki članak.Jeli se novinar zaheba ili je namjerno.Piše Zdravko Jukić pa zar nij dosad spominjan neki Željko Jukić?Ako griješim ispričavam se.

Toliko je se zapetljao u svoje lazi da se vise ne moze snaci.

Kako nisu uspjeli nauditi te ratne 94 godine, u policijskoj postaji Posusje, gdje su priveli naseg zapovjednika puk.Jukica iako zato nisu imali ovlastenje jer se radilo o visokom vojnom casniku. Kako nije uspio njihov naum da ga fizicki pretuku vec se desila obrnuta situacija trazili su od vojne policije da ga privede. Vojna policija je o tome odmah obavijestila njegovog zapovjednika gen. Zeljka Glasinovica na sta je on samo rekao "dajte mi tu glavu na telefon". Pitajuci Jukica " jesi li razbio te usijane glave i naucio ih pameti", na sto mu je Jukic samo odgovorio: Zapovjednice, bilo ih je samo 6, siguran sam da su naucili lekciju ! General je zavrsio sa recenicim: Samo sam to zelio cuti. Inace, intervencija policije je imala za namjeru sprijeciti naseg zapovjednika u obavljanju svoje duznosti i rasvjetljavanju krade vojne opreme i vozila.

Druze tito ni tamo ni vamo

Zna li se tko je glasovi za a tko protiv

Tko god poznaje ovog bisera Draskica sve mu je jasno pa ta ne smije čovjeku pogledati u oči nego hod pognute glave koda je na koridi.

Željko Jukić je kriminalac koji radi u MUP-u ŽZH,a Zdravko Jukić je čovjek isto iz Posušja ali on je radio u sigurnosnim službama i čovjek koji za razliku od ovoga prvoga ima karakter.

Svemu dodje kraj pa i ovoj kriminalnoj grupi u mupu jednoj od naj jaci bandi u svjetu, oni su jaca grupa od zemunskog klana kakav luka bojovic,zver,arkan,joca amsterdam oni su nista za ove mafijase boras,galic,leko,madunovuc itd pa njihova imena su poznata brazilskom podzemlhu...

Zdravko Jukic je za razliku od Zeljka covik koji ima m u d a rec u oci svakom a Zeljko je mali mis koji slusa pokorno olosa i zlocinca Zorana Galica

jukicki iz torbe viri ukradeni tarihuz i domestos ona je suzdrzana

Zdravko Jukic ocito netreba ni cin ni promaknuce pa bistro vidi cvjetanje kriminala u MUP-a

Ovo ti je obracun bratise preko jukica i ovih iz mup-a

Bravo Zdravko

Da bravo Zdravko Boras

a faca

jukićka jeluda

Kapa dole za gospodina Zdravka Jukica samo tako nastavi posalji ove lopove i kriminalce u zatvor! Znamo da jedini imas m u d a i argumenata za to i da sa tobom nije igrat se. Pokazi o l o s i m a gdje im je mjesto

NO: Žestok sukob između Zdravka Jukića i Vjekoslava Draškića! Boras prijeti!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Audio/Video

Posljednji komentari