Paponja: Radnici Vinarije moraju imati dostojan život

ljubuski.info

U svom obraćanju javnosti prof. Ante Paponja, neovisni kandidat za načelnika općine, je obećao otvaranje jedne od velikih gospodarskih sramota što ih je napravila vlast HDZ BiH u Ljubuškom i osobno sadašnji načelnik Nevenko Barbarić. Barbarić je bio član Upravnog odbora Vinarije Ljubuški, koji ju je privatizirao, nakon čega je, zbog sustavne pljačke poduzeća, oko 35 radnika ostalo na ulici bez uplaćenih doprinosa, iako su dobili sve sudske presude. 

Pred javnost će biti objavljena potpuna i dokumentirana priča oko uništavanja Vinarije Ljubuški, čiji su radnici ostali bez bilo kakvih prava. Uloga općine i trenutačnog načelnika je bila više nego negativna, a njegove izjave, što ih je ovih dana dao medijima potkrepljuju zaključak, da ga kroz 12 godina nije bilo briga za običnog čovjeka, već samo za osobni interes. To potvrđuje suradnja s privatnim poduzećima ALBA, T&D Company i ostali, kao i njihov financijski rast na temelju poslova i subvencija iz proračuna općine Ljubuški.

Prof. Paponja je obećao da će općina stati iza radnika Vinarije Ljubuški i kroz odluke općine pomoći radnicima da im budu uplaćeni doprinosi u razumnom vremenu, ali i da se mnogi vrate na posao kroz jedan oblik gospodarske organizacije, koju će morati dogovoriti s pravnicima i potencijalnim investitorima.u poljoprivredu.

     

Glas naroda

kakva vinarija barbarić kupuje nekretnine po rvackoj kakva vinarija

Baš si cuger.

Ade papoja. Ti sve možeš, ti sve znaš, ti sve hoćeš. Pozdrav

nije paponja kao vi
sve ste mogli sve ste tilii sve ste znali
opcinu op uvali i u dugove doveli

Ćane nije imao hrabrosti ponovo se kandidirati pa isturio neovisnog momka

Paponja zašto lažete , Nevenko je dao ostavku pola godine prije privatizacije vinarije, dokumenti su dostupni kao i arhiv Agencije za privatizaciju, .. Drugo , ne možeš ti raspolagati sa plantažom jer to nije općinsko , ukratko nemaš pojma..

Hehe nije tako nego kako ćeš pročitati sljedeći dana

Hehe
ZNA SE NEIDEMO DALJE
kazu da ce tako biti ispisani barbini plakati

kakva je ovo sloboda medija, uklanjaju se komentari koji vam smetaju. Jednoumlje.

sve sto si napisao
kompjuter registrira neprimjerno
drugi put potrudi se napisati dvi rici bez psovke

Kompjuter poznaje način izražavanja i pisanja (po upiranju tipki životom i po plisnavim prstima ) partijske družine preko noći opismenjene i automatski odbacuje ono što partijski he-me-ro-idi napišu.

Nije njegovo da razmišlja o vinariji već o td compani psrkovim i albi.

alo jelto ono molim stavi dug na opcinu otvaram firmu daj mi par milioncica..a da nije oni propali documenat danas onog sutra ovog..ili mozda ko luda ponoch pokojnog davla ostavstina to bi moglo biti koristoljublje ..a da se neche mozda vratiti pokojne pare od onih vikendica iz neuma koje su bile gradjene od grozdja godinama mnogo prije..
tako je to kad vam sotona stize pod plastem mira

Nevenko vrati pare što si jamio kao član uprave Vinarije.

Gospodin Ante nije jeftini populist vec razmislja drzavnicki znaci vratiti imovinu gradu i od tog realnog bogatstva napraviti firmu koja ce funkcionirati tako da radnici mogu od rezultata rada dobiti placu on ako ovo cita dobro zna tko je ovo napisao a lezeci nema place vise nigdje valjda je svak shvatio

Paponja nek si nas se sjetio i to je dovoljno...ako mozes pomozi ali fino je cuti da se netko brine za nas sirotinju..

vrati ante trgocoop,soko,platnaru,zz zadrugu, duvanjsku itd.... itd....smješno!!!

Kriminal u privatizaciji ne zastarijeva, a bilo ga je ohohoooo, sve redom hdz krimeni.

superman nije smisno vec zalosno
sta je tvoja stranka napravila
smisno vami koji ste imali koristi

Bravo Ante, samo naprid!
'ko će vratiti sve što ste vi satrali u tiftik, više ostane iza cunamija no li iza vaše tridesetogodišnje sustavne plja-čke, sve što ste takli zajedno sa vašim načelnikom je propalo i uništeno.
No gotov je, još samo malo pa nestalo.
Ajmooooooooooooo!

nije 30 godina, nego su isti od 45

Vinarija je bila ponos i dika Ljubuškog kraja koju su naši djedovi i očevi stvarali.Međutim dolaskom na vlast drpislavić Nevenko Barbarić je sve uništio.NEVENKO VRATI PARE.

Nevenka Barbarića štiti Zdravko Boras debeli inače bi već plesao klavir u Zenici.

Barbaric je dosao kad je sve bilo kasno..komunjare su crpile 70 godina i od grozdja i duhana dzabanu od tog naroda..cuj sto Sarajevu Capljini Mostaru Neumu ovim ili onim..gradili su se stanovi i apartmani hoteli i luxusne vikendice svima i svakome ali ne tom narodu koji zive u toj opcini...
Hoche li vam sad Sarajevo priznati koliko je otislo u Republicki fond..gdje su te noturne lazljive strukture bivsheg i sadashnjeg systema i partijashi ..hoce li potvrditi da je tako bilo kad cijeli svijet znade da je bash tako i nikako drugacije.
Dakle vinarija i zemlja pripadaju tom narodu koji zive tu.

Molim nepismeni i potlaceni narod da se dignu protiv pismenih korupcionasha ili lupeza na vlasti..

Tko je financirao tvornicu cigareta u Sarajevu a vrsio otkup i exploataciju vashed duhana sa tog podrucja i od vashe duhanske stanice odlazilo gotovo u minimalnoj cijeni koje nigdje u svijetu nema.
Hoche li se priznati istina kako su Republicke lazote varale i podkradale taj narod.
Duhanska stanica priprada opcini i tom narodu a oni koji su je prepisali ili preprodali u minimali ispod svakog minimuma vrijednosti jesu pocinili kriminalno dijelo ili koristoljublje.
Vrati opcini i tom narodu njihovo sto im pripada!

Koliko Republika danas financira i potpomaze taj narod..nishta i to je katastrofa.

Gje su nestali millioni i milijardice koje su se crpile od grozdja vina i duhana vocha i povrcha za 70 godina a da se nikada nishta nije dalo tom narodu.

Sramota ..oteti dom casnih sestara komunisti pretvorili u srednju skolu.

Krade se domoljubima neće pomoć ni braća srbi a ni [ * neprimjereno * ]i da ostanu na vlasti pa bi im najbolje bilo koalirat sa S.Koreom jer su isti,to je mentalno isti sklop ludi (bez j).

paponja eto glasova iz vinarije

Zuti duhan prve klase sa te zdrave klime i plodnog mineralnog tla i grozdje prve klase sladera zilavke i blatine cije se vino prodavalo pod tudjim brendom ili imenom preko italije ili neki drugih europskih zemalja za koje se znade da su komuniste ili njihovo udbaske strukture sklanjale na strane europske banke kompletnu zaradu.O tome implimentirane strukture danasnjeg systema shute jer su njihova djeca glavni nosioci a pravne strukture o tome zataskavaju ili ushutkavaju svakoga tko o tome progovori.Pravni system Republike BiH i Hrvatske i josh uvijek dobrog dijela skrivenih tajni iz Beograda uspjeshno manipulira sa tim stanovnishtvom a najvishe sa Hrvatima BiH.

Paponja: Radnici Vinarije moraju imati dostojan život
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari