Nervozna igra rezultirala porazom od Meshkova 40:29

ljubuski.info

Meshkov Brest  je večeras u 1. kolu SEHA lige u Brestu uspio pokazati zašto su nazvani favoritom u utakmici protiv našeg Izviđača. Domaći navijači su imali priliku za slavlje nakon 40:29 pobjede protiv Izviđača.

Mladi hrvatski tim se vratio u natjecanje nakon dvije godine, a glavni cilj je igrati dobro parirati jakim protivnicima i steći novo igračko iskustvo. Bili su prilično nervozni u prvoj utakmici ove sezone, a rezultat je veliki zbog previše tehničkih grešaka posebice u posljednjih 15 minuta, što je iskusna ekipa kao Meshkov znala iskorostiti.

Domaćini su uspjeli slomiti gostujuću momčad u drugom dijelu prvih 30 minuta.

Izjave:

Sergej Bebeshko, trener Meshkova o Izviđaču:Htio bih pozdraviti novog  člana SEHA Gazprom lige. Oni su puno jači i igraju moderan rukomet. Bili su aktivni u obrani svih 60 minuta i to je samo dodatni dokaz da SEHA raste i jača. Mogu igrati protiv bilo kojeg tima u ovoj ligi.

Zdenko Grbavac:Mi smo mlada ekipa, a to je nešto novo za nas ovdje u SEHA Gazprom ligi. Mislim da smo pokazali dobar rukomet i siguran sam da će naša forma rasti u igrama koje dolaze. Dobra izvedba sve u svemu.

Marko Ivanković:Naš cilj  je bio igrati dobar rukomet. Naše greške su bile ključne zbog kojih je Meshkov  povećao razliku i zaključio utakmici. 

SEHA LEAGUE

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari