Izviđač SEHA sezonu otvara teškim gostovanjem u Bjelorusiji

ljubuski.info

Prvaci BiH, rukometaši Izviđača, večeras otvaraju svoju kampanu u SEHA ligi. Na startu natjecanja čeka ih gostovanje u bjeloruskom Brestu, gdje ih od 19 sati dočekuje Meškov.

Momčad Izviđača jučer rano ujutro avionom je iz Sarajeva, preko Beča, otputovala do Varšave, odakle je autobusom sinoć kasno stigla u Brest. Put iz Ljubuškog do Bresta trajao je skoro 24 sata.

"Moja momčad je spremna za početak SEHA Gazprom lige. Svi igrači s nestrpljenjem iščekuju svojoj prvoj nastup u Seha Gazprom ligi. Imamo dosta informacija o našem današnjem protivniku koji je svakako vrlo kvalitetna ekipa, ali ako nam se ukaže prilika nadam se da ćemo je iskoristiti", izjavio je za internetsku stranicu Izviđača trener Ljubušaka Zdenko Grbavac.

"Za nas je velika stvar igrati s takvom ekipom, to su igrači koje sam do prije godinu dana gledao samo na TV-u", rekao je desni bek Skauta, Mateo Rodin.

Momčad Meškova mahom čine reprezentativci Bjelorusije, ali i kvalitetni internacionalci poput Ljube Vukića i Ivana Pešića iz Hrvatske, kao i Rastka Stojkovića i Rajka Prodanovića iz Srbije, što je Skautima itekako dobro poznato.
"To je ekipa koja se želi plasirati na Final Four turnir SEHA lige i za nas vrlo težak protivnik na početku. Mi idemo probati dati svoj maksimum, ružno je kazati, ali realno za nas je da probamo izgubiti sa što manjom razlikom", zaključio je Rodin.

Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari