HS HKDU-HRast: Izaberimo promjene!

ljubuski.info

Hrvatski savez HKDU Hrast Ljubuški objavio je priopćenje u kojem podržavaju program za obnovu Ljubuškog, što ga je danas prezentirao neovisni kandidat za načelnika općine Ante Paponja. Pozvali su Ljubušake da izaberu budućnost, kršćanska načela i osobe koje su to u stanju napraviti na čelu s Antom Paponjom.

Priopćenje objavljujemo u cjelini:

"Poštovane Ljubušanke i Ljubušaci,

počela je predizborna kampanja, počela je predizborna borba za Vašu sudbinu i sudbinu Vaše djece.

Nadamo se da ćete ovaj put, kad smo, kako se čini, stavili svoja stranačke sitne interese po strani i ujedinjeno podržali neovisnog kandidata mr. sc. Antu Paponju za dobrobit Ljubuškog, i Vi prepoznati trenutak kad više nemamo kud ili se obraniti ili pasti u provaliju u koju nas guraju preko 25 godina.

Mnogi su o ovoj borbi licemjerno navukli anđeoska odjela i anđeoske osmjehe, pozivajući vas da ih izaberete poradi Vas, mnogima od vas će ponuditi novac za glas te vam i na taj način pokazati za što vas smatraju.

Uzmite taj novac jer je on i onako vaš, od vaših neplaćenih  doprinosa na plaće, vaših cestarina koje plaćate prilikom osiguranja vozila, vaših zdravstvenih markica koje nezakonito naplaćuju…

Novac uzmite  jer vas primoravaju, a glas dajte onome tko vam nudi nešto više, odnosno budućnost.

Možemo li se nadati boljem u ovoj jadnoj, napaćenoj, opljačkanoj zemlji Ljubuškoj, u kojoj su samo rijetki svjesni ovog trenutka, trenutka (02.10.2016.god.) poslije kojeg ništa više neće biti isto.
Valjda nam je dosta kruha i igara, točnije mrvica i kolotečine, hoćemo promjene, možemo bolje, narod odlučuje jedan jedini dan u 4 godine.
Punih 12 sati narod ima vlast, a stara izreka veli daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti tko je.
Godinama unatrag na izborima pokazujemo tko smo, u tih 12 sati vlasti prokockamo sljedeće četiri godine i ne samo svoje nego i svoje djece.

Ljudi smo i griješimo, ali do kada ćemo ponavljati greške, padati bez mogućnosti da se dignemo, zadovoljavati se mrvicama i ne činiti ništa.

Vaš glas je glas za one koji će se boriti za interese običnog malog čovjeka, nikako ne samo i jedino za svoje, vaš glas mora pripada onomu tko će zapošljavati prema sposobnosti, a ne podobnosti, vaš glas mora biti za onoga tko će zaštititi obitelj, zaštititi život od začeća do smrti,vaš glas mora dobiti onaj tko će omogućiti školovanje i studiranje svoj djeci, a ne samo tatinim sinovima, vaš glas je glas za one koji će zaštiti poljoprivrednike, vaš glas bira vlast sljedeće 4 godine i zato, narode moj, vrijeme je da spoznaš tko je iskren i bori se za tebe, a tko te treba samo jedan dan, odnosno 12 sati, tj. par minuta dok daš svoj glas i zaboravit će na tebe do sljedećih izbora.

Hrvatski savez HKDU - HRAST u potpunosti podržava program mr. sc. Ante Paponje koji ćemo nastojat obogatit zahtjevima iz svog programa i kršćanskim načelima, a sve za dobrobit Hrvatskog naroda i sveukupnog stanovništva općine Ljubuški."

"Ne budite od onih, koji cijeli tjedan čekaju petak, cijelu godinu ljeto i cijeli život sreću"

Predsjednik podružnice Hrvatskog saveza HKDU – HRAST Nedjeljko Ereš - Škico

Glas naroda

Neće vam proći moj jarane, uzalud vam trud svirači.

Di si dežurni,koliko daju da se javljaš?
panika aha!

jure pakuj kuvere sto je bilo bilo je
nikada se vise ponovit nece
tvoja diploma sto ti je nesudjana punica sredila
samo vridi dok barba i seik vlada

Paponja = DA ti Škico = NE NE

barba ne njegova ekipa nema samse

pa škico i neće, on samo podržava paponju, čim se stvari srede oko javnih poduzeća škico će u mirovinu, ili se ti možda bojiš škice, pa nije se on kandidira za načelnika, ali svejedno vas je jamila trta

Pogodak u sridu!

Ovaj goriker što se pjeni, bolan čuvaj zdravlje Škico nije kandidat već Paponja eto podrži Paponju. Pa jadan ne bio daj promisli i razmisli šta će od nas biti sva radno sposobna čeljad odoše, pa za koga su se borili, pa eto vidim da ste pobjedili po ovim izjavama. Pa Vladali ste 25 godina aje jedno proizvodno mjesto, pa tugo moja pogledaj industrisku zonu Zvirići pa ni Pasa, Gdje bremza, pa nije se Škico pita možda bi Škico znao dkočiti i tako dalje..

svi oni koji su za sto maraka dali svoj glas nisu zasluzili bolje zato promjene

Baš ovako im treba napraviti,lop-urdama uzeti ono što su oni otuđili narodu i glasovati za Antu.
Mnogima od vas će ponuditi novac za glas te vam i na taj način pokazati za što vas smatraju.
Uzmite taj novac jer je on i onako vaš, od vaših neplaćenih doprinosa na plaće, vaših cestarina koje plaćate prilikom osiguranja vozila, vaših zdravstvenih markica koje nezakonito naplaćuju…
Novac uzmite jer vas primoravaju, a glas dajte onome tko vam nudi nešto više, odnosno budućnost.

Normalni i posteni ce za Paponju ovi drugi za Barbarica 2.10.cemo znat kojih je vise u gradu

Čaušesku izgubio kompas.
Samo onaj tko ima veliki interes i maz-lum mogu podržati ovu tiraniju pojedinca koji bi htio i u pčelinjoj košnici imati kontrolu zapošljavanja i kontrolu svih zbivanja čak i seoskih tračeva, puka čovjek izgubio kompas i jbg.
No svemu dođe kraj k'o i svakoj sili, ne kaže se badava: "svaka sila za vrimena".

Barbaricu ako imas mrvu morala povuci kandidaturu reci ja sam zivio u zabludi mislio sam da me gradjani vole ali jesu samo oni kojima sam pomogao imadni bar mrvicu postenja i pameti radi svoje djece

prdi prdi [ * neprimjereno * ], Nebenko vas razbija na izborima ko nikad prija. Nemaš šanse Škico gico a ni tvoj učo. 3.10. ćeš se pokrit po ušima i šutit a sad još malo lajte na misec dok morete, a unda pripreme za iduće općinske isbore za četri godine, i opet isto. Kako van ne dosadi benci jedni

moj Slavene zašto se prosipaš

Zivite u vrlo neizvjesnom vrimenu kao bez nade i volje dalje za zivotom. neboj se!
Sve ce proci!
Moje rijeci nece proci..kao sipak sve puno od rijecice do velike rijeke dok neretva shumi..
Dochi cu da zivim medju vama..ne u ovom vrimenu nego u buducem gdje ce od roda i poroda moga naroda biti milijunski grad.Ja sam tu vec bila tu se sa vama rodila plakala i ceznula sve sto ceznete i zelite vi sada i srce je prepuklo i domolilo i vidilo.
Vashe su majke najveche pobjednice vashe povjesti radjale su svoju djecu za goli opstanak, bioloski opstanak.I donese me u neko drugo vrime i ja hodam i koracam medju onima koji se roditi trebaju..moj narod zivi i nece nestati..beznadje ce te preproditi i smisao puta vaseg zivota vi cete imati..trazite blagoslov plod i rod da se ispuni nad vama Bozije obecanje..nevjerujte onima koji se bave mracnim praksama i koji vas vode putevima propasti..istina i bog je vash put.
Zivoti vashe djece su zapisana na nebesima..ako vam i pjevaju da je zadnje vrijeme oni jadni neznaju da zivot vjecni kraja nema.Bit ce bolje i necete nestati nece dati bog usprkos onima koji se trude da vas rasele.Pisano je..Ja sam vash bog koji ce vas sve okupiti i vratiti u zemlju vashih Otaca.

Neprodajite vashe zemlje.. trazite vasha prava ..komad zemlje je komad neba a vashe nebo je najljepse!Od bilion samo jedna jedna dusha!Dusha koja se uzdize uzdize se Bogu Stvoritelju.

Sotona mrzi Boziji narod i mnogi vashi lideri upali su u mracnu stranu!
Zapamtite i cudesa ce ciniti i biti ce mnogi pomamni i govoriti ce nemoze biti bolje nego ovako..ali nije tako..to nije vash Bog.nisam to ja jer mnogi ce doci u moje ime i mnogi ce biti astraj na sirokom putu propasti i beznadja.
I kad vas napadaju i proganjaju i osudjuju negubite nadu Bog je iznad svega, osuda ce biti nad vashim pociniocima svakog zla.
Oblacit ce se i u abete i drzat ce velike govore i uzdizati se a vi prepoznajite ispraznost jer sotona vrbuje vashe lidere.
Nije im dato da vide!

vrag ce biti vratfull na zenu i zaratiti ce sa vashim rodom i narodom..nevjerujte sotonskim liderima i kad vam kazu da vas neizmjerno mnogo vole..pavle savle djavle nije napustio progoniti boziji narod
a na kraju ce biti najgori..vi se nebojte nicega jer sotona je ta koja nema vishe vrimena..antikrist ce se sam pojaviti nemoj te ga slijediti..ovako nama treba kad bude cudesa izvodio goviriti ce..a ja vam kazem da mu je vrijeme kratko i da taj nije bog niti vas niti vasheg naroda..nemoj te biti pomamni kad budu cinili cudesa sto niste nikad vidili ..

nije im sve dato ne

Ako Paponja bude neovisan možda i pobijedi na izborima.. Ali ako bude "ovisan" o ovakvoj oporbi tipa "hrastovi", "bukve", nekakvi HSP-i onda je bolje da se sam povuče iz izborne utrke..

Da bi stranka opravdala naziv krsčnski onda njen presjednik se treba tako i ponasati!Stalno vrjedanje oporbe,nema veze sa imenom stranke. Zato mjenjajte ime il predsjednika i onako vas samo sramoti .

za mene nije vazno tko ce biti vash lider..vazno je da procitash sto je vazno..djava ce napasti opet taj narod..pisano je..a ja vam kazem sto je vidjeno bozijim ocima u svjetlu..ako budete gajili svoju vjeru i svoju opstojnost u vec unaprijed setiranim i vrbovanim i u ispraznot obecanja vashih lidera onda sto ce vam takovi..svaki pojedinac koji zivi tu treba da prepozna njihove smicalice..

ono sto je vazno a to je da je bog posrednik i da je dato da se vidi ono sto vashi lideri nemogu vidjeti ili nezele cuti da je tako jer sluze necem drugom, svemu i svacemu samo ne tom stanovnistvu..a ja vam kazem bog prozimlje srca i misli mnogih i nishta nije skriveno..vazno je da znadesh da buduche vrijeme postoji..nekima je na propast a nekima za vjecnost i buduchi zivot..

tamo tvojih lidera nema niti ti tvojih stranaka..tamo u buduce vrijeme je moj rod i narod koji ce prezivjeti i odrzati se..lijepo ti pisem sotonisti ce opet svoje po starom da vas nema i nebude a bog je svoje odredio da vas bude i bit ce vas..napisano ti je mnogi ce otici i oni elektovani na siroki put propasti..a ja ti pisem sto je dato da se vidi..i ja se uzdam u boga jer u ruci tvojoj gospodine stoji dusha moja i dushe moga naroda..dusha do dushe titra u tom svijetlu..nije ti dato da to vidish..i ja vidim kako koracaju i zive i koliko ih ima i kako izgleda u buducem vrimenu i ja koracam izmedju njih u buducem vrimenu da onih koji se roditi trebaju!
Ako te budu napadali zbog toga sto se mnemoze viditi cuti i znati unaprid i da te prizivlju bezbrojnim imenima ponizuju kaznjavaju zatvaraju progone zapamti sve su to cinili Isusu Kristu.
Neboj se!

Sta ce vam dati oni koji vam nikad dali nisu nishta..kako ce vas voditi oni koji su prodali svoju dushu!

Ante Paponja jeste neovisni i srušiti će ovoga vašega tiranina, a sve uz Božju pomoć.

HS HKDU-HRast: Izaberimo promjene!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari