Ljubušaci ponovo pokazali veliko srce

ljubuski.info

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" Ljubuški četvrtu godinu zaredom organizirala je humanitarni festival mladih "Ljubav za sve".

Kao i proteklih godina, igralište Osnovne škole Marka Marulića bilo je dupkom ispunjeno. Uživalo se tako u nizu evergreen skladbi, domaćih i stranih, uz dodatnu potporu i plesne izvedbe ljubuških mažoretkinja i članica Zumba kluba Feel Free.

Niz evergreena

Početak programa, kako i priliči, obilježen je pjesmom "Budi mi prijatelj", koju je za potrebe sličnog humanitarnog projekta 2011. godine napisao Tigran Delić, djelatnik Radija Ljubuški. Potom su se, uz najave odličnog voditeljskog dvojca Petra Alilovića i Danijele Planinić, na pozornici redali mladi pjevači evergreen skladbi: Drago Lauc, Klara Herceg, Sara Jezidžić i Mate Jelić, Karla Sabljić, Matijas Bebek, Manuela Ševo, Marija Ilić, Marija Matić, Ana Buntić, Ante Čuvalo te Silvije Mlinarević.

Osim pjesmom i plesom, večer je ispunjena i šaljivim skečevima, a posebnu pozornost izazvale su glazbene gošće, sestre Anna Marija i Daria Ramljak iz Međugorja, uz jednako dobar nastup domaćeg glazbenog sastava "Trio Vitar".

Hvala svima!

Da je atmosfera zaista bila vrhunska, to nam je potvrdila i Zora Skoko, predsjednica Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Duga", kazavši kako je prilikom festivala prikupljeno 4.700 KM. Cjelokupan prihod će, naravno, biti utrošen za rad i djelovanje spomenute udruge.
"Od srca zahvaljujem svim Ljubušacima koji su nam i ove godine pružili nesebičnu potporu. Jedno veliko hvala i svim izvođačima te onima koji se već četiri godine trude da festival protekne u ugodnom i veselom ozračju. Ovu tradiciju ćemo, nadam se, nastaviti i u budućnosti", kazala je Skoko.

Antonela Marinović | Dnevni list

Komentari

Naravno ovo nece nitko da komentira jer se nema na koga lajati,jesmo jadnici majko moja.Inace za ovu priredbu,cista desetka i neka vam je sa srecom

Svaka čast velike pohvale Zori Skoko i Mariji Sabljić.

Velika pohvala radu udruge.:-)

Ljubušaci ponovo pokazali veliko srce

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari