Zoran Galić pokušava spriječiti istrage

ljubuski.info

Sve je više dokumenata, koji potvrđuju nezakonit rad Zorana Galića (Posušje) bivšeg ravnatelja policije MUP-a ZHŽ. Prema dokumentaciji Galić je bio jedan od sudionika u postupku nezakonitog vraćanja na posao svog kompanjona i kriminalca Miroslava Galića (Posušje). Upravo je ovaj dvojac privatizirao rad policije u ZHŽ i tako izvršio iznimno jaku društvenu destrukciju, kad je u pitanju svaka grana, od gospodarstva, sigurnosti, pa sve do obrazovanja.

Od prije je poznato da Zoran Galić ima lažnu diplomu FABUS iz Sremske Kamenice s kojom je nezakonito postao ravnatelj policije MUP-a ZHŽ i potom ravnatelj GS BiH. Trenutačno se provjerava zakonitost njegovog postavljanja i dokumentacije, koju mu je izdao Željko Jukić (Posušje), pravnik u MUP-u ZHŽ, koji većinom radi izvan zakona. Nostrifikacija diplome FABUS je bila nezakonita. To je utvrdila SIPA predavši dokumentaciju Tužiteljstvu BiH, od kojeg se očekuje zakonito procesuiranje.

Zijad Srabović i Goran Salihović su susjedi

Prema informaciji iz pravosudnih tijela Zoran Galić bi se uskoro trebao naći pred istražnim organima, bez obzira što pomoću osoba iz političkog svijeta SDA traži stavljanje dokumentacije u ladice zaborava, kao što je to slučaj u Tužiteljstvu ZHŽ, u kojem će istraga ponovno biti otvorena. Osoba kao spona za zataškavanje kriminala se spominje Zijad Srabović, njegov na papiru zamjenik, ali kako u GS Jug kažu, stvarni direktor. Zijada Srabovića pun je Internet. O njemu su najviše pisali mediji iz RS-a, jer je osumnjičen za ratni zločin nad Srbima  na području Tuzle. SIPA je izvještaj Tužiteljstvu BiH poslala još 2008. godine, ali Goran Salihović, već osam godina ništa ne poduzima. Zbog toga je zaključuje da Salihović štiti i Zorana Galića, a ako to nije tako onda bi se trebao javno izjasniti.  

Muljaža i kriminal Zorana Galića tijekom dugogodišnjeg službovanja su impresivni. Impresivna je njegova mimikrija da se predstavi kao savršeni vjernik i katolik, ali je još impresivnije čuti što o njemu kaže podzemlje. Tada će slika o Galiću biti kompletirana.

Milan Galić nova akvizicija kriminalnog dvojca

Već nekoliko se mjeseci vodi kampanja da Milan Galić (Posušje) bivši rukovoditelj regionalnog ureda FUP-a u Mostaru bude izabran za ravnatelja policije ZHŽ, ali kako smo već ranije najavili to bi opet bilo kršenje zakona ove države. Razloge naravno zna i sam Galić. Njegovim postavljanjem agonija policije bi bila nastavljena, kriminal bi obnovio krila i svi bi akteri bezakonja ostali zaštićeni. Naravno da interesira javnost, zbog čega je to tako.

    

Glas naroda

Što mu niste prikazali sliku iz mostara sa promocije kadeta gdje se znoji, e bobicu stigle su te kletve ljudi i obitelji što si ih ovi godina unistava, došlo vrijeme da platis za grijehe što si radio. Čovjek u životu dobro radi a zlu se nada a zlo raditi a dpbru se nadati nije nikad dobro završilo. U paklu ćeš završiti kriminalcino jedna.

Jesi se ikada zapita Zorane u što si se pretvorio sta to radiš? Ti ideš svake nedjelje na misu a izrugujes se bogu i vjeri.

Olosu jedan zavrsit ces di ti je i misto u zatvoru i ti i tvoji misevi sto su pakirali ljudima i izivljavali se na njima

Kojim ljudima i šta su pakirali?

Pakirano je Krešimiru Mikuliću za 200 Kn otkaz i 6 mjeseci zatvora, pakirano je Srećku Glavašu za 30 KM 5 mjeseci zatvora i otkaz. Pakirano je mnogima a nije uspjelo. A s druge strane Julijan Gavran je pronevjerio oko 30 000 KM goriva i dobio čin nakon saznanja za to i evo postupak se rasteže da prođe nekažnjeno. Da se ne priča o prekršajnim nalozima iz PU Posušje gdje je pola policije uzelo pare i nije razdužilo a sve u suradnji sa načelnicima i zapovjedncima. Pariraju se DVOSTRUKA MJERILA odavno neki kihnit ne smiju procesuira ih se i završe u novinama, a neki rade što hoće kao da je to njihovo vlasništvo. A sve to pod okriljem nema nedodirljivih, bezkompromisni policajac, čisti korupciju, ima muda. ČOVJEČE DOTLE ĆEŠ I NI KORAKA DALJE.

Uopće nije upitno da će ovaj notorni kriminalac Zoran Galić završit u pržunu.Pitanje je samo kad će.

dkle je god seik na vlasti
galicevi bandi ttosi ce harati

Ovaj zlocinac broji zadnje dane na slobodi tolko je zla uradio da mu nema spasa ceka ga dugotrajna robija

E jeste ljubomorni na čoeka a nikako da shvatite da vrana vrani oći ne kopa,vladajući se drže skupa i tako opstaju jer svi imaju oraha u đepu a vi obična raja ste ovćice za šišanje jer nemate sloge ni zajedništva i prepadnuti ste...

uklonite ovo tele sa slike molimvas diće ovo vodit policiju sramota iša samnom uškolu čitat nije znao očojumi smijalise mi sanjim

A jesi i ti pismen čudo jedno.Jednu rečenicu ne znaš napisat pravilno haha

nemoj tako jozo pa ti neviruje u cuda
covik je po medjugorskom brdu hoda
molitva mu se usklisila sada dva fakulteta ima

Ološi nepismeni, ustali ste protiv čovjeka samo zato što je pravi policajac, a vi ste kriminalci. I sa svetinjama se ismijavate gorićete u paklu.

Zoran Galić pokušava spriječiti istrage
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari