Evo zašto Milana Galića politika želi za ravnatelja policije

ljubuski.info

Nezavisni odbor za izbor i imenovanje ravnatelja policije ZHŽ danas je objavio natječaj za izbor ravnatelja.

U trenutku kada u MUP-u ZHŽ vlada bezakonje i kaos na odboru je izbor osobu koja će posložiti strukturu policije za zakonit rad i vraćanje povjerenja i sigurnosti građana, koja je godinama ugrožena.

Najveći favorit za mjesto ravnatelja je Milan Galić, šef Odjela policijskih standarda Uprave policije ZHŽ. Zacijelo Milan Galić je politički dogovor županijske politike HDZ-a BiH na sastanku županijskog odbora stranke. Njega podržava HDZ Ljubuški i korupcijska struktura policije iz Posušja, dok su političari iz Širokog i Gruda samo prihvatili predloženo.

Da bi se to ostvarilo mijenjan je Zakon o policijskim službenicima ZHŽ, koji Galiću nije išao na ruku zbog činjenice da ne bi mogao biti ravnatelj policije zbog nesuradnje sa IPTF-om, koji je Galića zbog toga sankcionirao, doznaje se iz MUP-a ZHŽ o čemu postoji i dokumentacija.

Za izbor Milana Galića urgira i Nevenko Barbarić, jer je Galić "prijateljski" proveo istražni postupak u slučaju Nativa. Zapravo Milan i Miroslav Galić su slučaj zataškali zajedno s Igorom Marićem šefom Odjela za gospodarski kriminal, a novi postupak razvlače kao žvakaću gumu, iako su svjesni da je sve dokazano.

Da je Milan Galić proveo postupak potvrđeno je prije godinu dana službeno iz Ureda direktora FUP-a, a i sam Galić je to potom potvrdio u telefonskom razgovoru.

Zbog "prijateljske" istrage sve je vraćeno na početak.

Milan Galić: "Miroslav je pravi policijski profesionalac!"

Ovo je svježa izjava Milana Galića o prezimenjaku Miroslavu, načelniku Odjela Kriminalističke policije MUP-a ZHŽ, za kojeg se jednostavno može reći da je kriminalac, što je dokazano na sudskoj instanci, a isti već godinama "pakira" progone građana. Slučaj Miroslava Galića je pred završetkom i on će morati napustiti MUP.

Kriminalne radnje oko njegovog povratka u MUP i Policiju su proveli Željko Jukić i Željko Naletilić, pravnici u MUP-u, Ivica Gašpar, koji je potpisao rješenja u ovoj pravnoj muljaži, braneći se kako su mu pravnici kazali da je sve zakonito, a nije bilo ništa zakonito, što ćemo dokumentirati sljedećih dana, te bivši ravnatelj policije Zoran Galić.

Nezavisni odbor na mukama ili će se nastaviti s kriminalom

To je pitanje ljudske, profesionalne i društvene zrelosti, jer u politici ne vlada razum i propis, a osobito ne u ZHŽ, gdje se političari i policijski šefovi međusobno ucjenjuju, boreći se za titulu najvećeg krimosa.
Tko će to prekinuti pokazat će sljedeći tjedni.

Policiji u ZHŽ su prijeko potrebni zreli, stručni i nekompromitirani ljudi. Dosadašnja struktura je takve gurala u stranu

Glas naroda

Novi komesar Pero Kozul

Haha je li ovo onaj što je ugradjeni čip istraživaa haha ovako barbi maloumani tribaju haha ovo samo u nas nisu ovo policajci ovo su slucajevi

Ovo treba sve zatvorit i dovest nekog ko nema veze sa ovim kriminalnim strukturam jer ovaj Milan je produzena ruka Zorana i Miroslava Galica

Da nije Miroslava Galića i Zorana Galića možda bi Milan Galić bio idealan za komesara. Pošto su ova dvojica radila to što su radila, Milan Galić bi samo ostavio trenutno stanje i ne bi se njima suprotstavlja, a oni su dozlogrdili više.

Dosta je više GALIĆA.Dokle više,pa vidite šta ovi Miroslav i Zoran uradiše.Ima li itko normalan

Jedno su zelje drugo je stvarnost.

Ako se [ * neprimjereno * ] bude pita biće.Pavo Šoljić jejedni pravi kandidat.Galići nemaju šta tražiti u MUPU toliko su kriminala napavili da će se generacije stiditi tog prezimena

Novi ravnatelj policije je dugogodinji policijski dousnik iz Klobuka,Igor Antunovic,zvani -svitlac, cmilje,nektarine.

Evo zašto Milana Galića politika želi za ravnatelja policije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari