General Željko Glasnović poručio: Dolazi kritično vrijeme, pripremite se na boj!

ljubuski.info

Željko Glasnović, hrvatski general, na svom Facebook statusu komentirao je ujedinjenje pravaških opcija u BiH. Njegov komentar naslovljen je 'Skup okupljanja i ujedinjavanje hrvatske političke desnice u BiH'. No, još uvijek nije spomenuo pokretanje svoje neovisne liste za 11. izbornu jedinicu za prijevremene izbore u Hrvatskoj, ali je uputio znakovitu poruku: "Hrvatskom narodu u BiH, a isto tako i u RH, nužno je potrebna izgradnja jake i moderne europske desnice koja će svojim djelovanjem snažno pridonijeti stvaranju moderne i funkcionalne države, a narod izvući iz kaosa kojeg su stvorile interesne skupine na ovim prostorima".

Glasnović o ujedinjenju desnice u BiH piše:
"Kao gost, jučer sam također pozvan na skup okupljanja i objedinjavanja hrvatskih stranaka desne orijentacije u Bosni i Hercegovine u prigodi potpisivanja Sporazuma o ujedinjenju HSP BiH i HP blok BiH. To je bila prilika za razgovor o ujedinjenom političkom djelovanju stranaka hrvatske desnice koje djeluju na prostoru BiH (HKDU-HRAST, HDZ 1990., HP blok BiH, HSP BiH....). Bilo je prisutno više osoba iz javne, političke i braniteljske populacije.
Primarni interes svake politike u RH mora biti položaj Hrvata u BiH, braniteljska populacija kao i jedinstvo hrvatskog bića u Hrvatskoj, BiH i izvandomovinskoj Hrvatskoj.

Hrvatskom narodu u BiH, a isto tako i u RH, nužno je potrebna izgradnja jake i moderne europske desnice koja će svojim djelovanjem snažno pridonijeti stvaranju moderne i funkcionalne države, a narod izvući iz kaosa kojeg su stvorile interesne skupine na ovim prostorima.
Pozdravljam ovo ujedinjavanje s uvjerenjem da je ono znak sazrijevanja i korak naprijed na putu formiranja snažne, čestite i moderne hrvatske desnice koja će naći odgovor na sve izazove i nedaće našega naroda.
Pasivnost i malodušnost naši su najveći neprijatelji. Ako čovjek dobrovoljno postaje ovca uvijek će se naći vuk koji će ga pojesti.
Dolazi kritično vrijeme. Pripremite se boj!
", poručuje u svojoj poruci Glasnović.

Glas naroda

Generale sve ok, ali ako je Ilija Cvitanović desničar, ja sa. FRANJO I.

Pustite sad dijeljenja unutar naše strane ovo je politička borba gdje političke suparnike treba pobijediti i svaki glas je važan general Glasnović mora ući u Sabor jer ima domoljubnu dijasporsku crtu

rezultati generalove liste dace nagovjestaj za listopadske izbore

Moj Glasnoviću šta se blamitaš. Otkuda tebe toliko desno.

ti si sigurno dezerter ili ratni profiter stoj mirno kad se obracas generalu

Kako to da nisi dolazio u Ljubuški pomoći Hrvatima u BiH , dok si bio u Saboru, nego sad ,kad je Sabor raspušten ti dolaziša. Trebaju li Vam samo naši glasovi gosp. Glasnoviću.

ne znaš čitati general je rekao da je bio gost ujedinjenju pravaša

Da ne bi bilo zabune potrebno je reći i da ste gosp. Glasnoviću bili i glasniji i bolji od skoro svih dosadašnjih predstavnika dijaspore u Saboru. Ali ne dovoljno dobri koliko ste obećavali i koliko se očekivalo od Vas. Npr. od lustracije koju ste obećavali provest. niste ni L napisali a kamoli da ste napisali nacrt zakona o lustraciji i donijeli ga u sabor
a o ostalom da ne govorimo.

Koliko su mislili ozbiljno prošle godine pa su ga stavili na 8 mjesto.A onog jugoša za nositelja i odmah tu je Raguž udbaš i Braraba i ona ojebina šuker.

Ma pusti lustraciju,za nju je već kasno iu BiH.Treba ratnicim i invalidima HVO-a,osigurati primanja izjednačena sa onima iz Hrvatske vojske..jer smo se borili rame uz rame a i zapovjedništvo je bilo zajedničko.
Skupa u ratu-skupa i u miru.Hrvatska država treba na primanja iz BiH kompenzirati dodatak da bude jednako sa HV.
A tko nema nikakvih primanja isto tako dati dodatak istovjetan onome u Hrvatskoj.

Jer smo se svi mi borili za Nezavisnu i Slobodnu Hrvatsku državu.
Sjetite se operacija na južnom bojištu a posebno priprema za Oluju.HVO je dao ogroman doprinos oslobađanja Knina isto kao i Hrvatska vojska.
U stvari sve je bila ista Hrvatska vojska.Samo zbog politike nazvana sa dva imena.
Generale Glasnoviću bori se za ovo što je ispred napisano.Povijest će te pamtkti i u ratu i u miru.

Hdzu lani valja glasnovič ove godine nevaIja. Meni lani valja a ove godine još draži.

Ovde nesto smrdi general Krsticevic prvi do Plenkovica i odmah mu ne valja Glasnovic

Pa Nevenko nema šanse da prođe sabr.Glasnović i Ćiro na listama

Za pitam se pitam
kad je to general mogao djelovati kad su ga ovi tvoji odmah ignorirali i recidera koliko su sjednica sabora organizirali, ajde ne prkeljaj po zadatku,general je za HDZovu listu mit a pogotovo za nositelja liste kojeg ste plju-vali kapom i šakom a sad vam nositelj liste za dijasporu prilivoda Božo Ljubić.

[ * neprimjereno * ] na aparatima.

RAT JE ZAVRSIO...treba nama gospodarski oporavak a ovi svi koji su bili na listi za dijasporu kada su doveli stranog ulagaca, vec samo muzu saborsku placu

Jedino rješenje iz ove krize je ponudio Aleksandar Makedonski kada je presjekao "gordiev čvor".BiH je labaratorij država da se vidi da li je preko nje moguće opet stvoriti neku jugo asocijaciju a osim toga političari sva tri naroda i njihovi sateliti žive na institucijalnoj infuziji i manipuliraju narodima radeći od njih ovce sitnog zuba i kada tu još pridodamo kriminal uhljeba i lažnih diploma jedino rješenje iz ove sutuacije je bjeg iz najgore države svijeta ili kao navedeni Alexsandar reći što je naše i ujediniti se s Hrvatskom koja je koliko toliko pravna država...

Krstičevićeva prošlost odgovara plenkovićevoj a glasnović je iprije bio hrvat i ostao utome je problem

Koliko znamo ova desnica je bila dio alijanse. Zna li tko šta je ovdje lijevo, a šta desno. Ili smo mi pak maloumni, kao što i jesmo dok ovo sve trpimo.

Čega ti je sada Čović dio, čas Bakira, čas Dodika, po potrebi čas Hrvat troprst, čas Hrvat "gori doli" na ovčijoj koži, čas Hrvat imati ćemo mi svoj Hrvatski kanal, uzeti ćemo ministarstvo branitelja i na kraju nije čak ni alijansa već BakirDodikansa za njegovo du-pe foteljšansa.

citam evo ga na listi hdz za dijasporu dobro ti ga stavi pravasima

General Željko Glasnović poručio: Dolazi kritično vrijeme, pripremite se na boj!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari