Hercegovac prerušen u svećenika krijumčario duhan u Hrvatsku

ljubuski.info

Hercegovac prerušen u svećenika prevezao je nedavno sedamdesetak kilograma duhana iz BiH u Hrvatsku. Muškarac je bio odjeven u crkveno ruho, nosio je kolar - bijeli ovratnik, a bio je u ženskom društvu.

Dubinska kontrola Republike Hrvatske zaustavila ga je u Imotskom, a pronašla mu je u automobilu sedamdesetak kilograma duhana.

O toj zgodici pričaju granični službenici s obje strane granice, a ostao je medijski nezabilježen u BiH upravo jer je zaustavljen u Imotskom, pa se s naše strane granice o tome nisu oglašavali.

Muškarac se navodno policajcima pohvalio da ovo nije prvi put da im je tako "prošao" ispred nosa, već čak jedanaesti. Prema neslužbenim informacijama muškarac je sa šireg područja općine Široki Brijeg.

Krijumčari duhana stoljećima se vrzmaju oko granice u Imotskom, a načini na koji to čine danas su mnogo maštovitiji nego li u vrijeme "Prosjaka i sinova".

K.S | Republika

Glas naroda

ta kraduli i pravi pratri cijeli život pa jopet niko ništa pustite čovika a krade i policija još više i carina neznase koje veći [ * neprimjereno * ]

I saf se ja pitam radili njihovo carinici svoj posa.kako je proso granicu pa damu nisu nis naslo
Tim carinicim odma otkaz

Eto od jučer se u Austriji zna tko i gdje i što može uopće pušit

Hercegovac prerušen u svećenika krijumčario duhan u Hrvatsku
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari