Sljedeći tjedan promocija 99 kadeta Granične policije BiH

ljubuski.info

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova 10. kolovoza održat će se svečana promocija i polaganje prisege za osmu generaciju polaznika temeljne policijske obuke.

Na prigodnoj svečanosti bit će promovirani i položiti će prisegu 99 kadeta Granične policije Bosne i Hercegovine koji su u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova s uspjehom završili temeljnu obuku prve razine za stjecanje čina "policajac".

Svečanost će biti održana u prostorijama Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova u Rodoču, s početkom u 11 sati, priopćeno je iz Agencije.

Komentari

Hoce li postat policajac Oliver Marijanovic Keka otmicar Maria Markote iz Posusja koji je za Zorana Galica otimo i premlacivo ljude pa mu obecali posao u granicnoj policiji

Ocito nece jer je 99 kadeta

Samo takvi i postaju policajci, hahaahahaha Zoran misli da je veci od boga kako je se z a j e b o gotov je

Moj Mostarac,Oliver Marjanović je već primljen u Graničnu policiju na direktnu intervenciju Vladimira Popovića načelnika unutrašnje kontrole u graničnoj inače velikog prijatelja poznatog dilera droge Bugara.

nu ljepotana

Ako je Oliver Marijanovic primljen u granicnu policiju onda ovi iz Sarajeva trebaju odmah hapsit ovog zlocinca Zorana Galica ali ustvari i Galic je jedan obicni razbojnik i prevarant koji ce uskoro zavrsit u Zenici

Sljedeći tjedan promocija 99 kadeta Granične policije BiH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto