Branitelji Širokog Brijega obilježili 25 obljetnicu osnivanja prvih dragovoljačkih postrojbi

ljubuski.info

Bogatim programom u utorak u poslijepodnevnim satima u Širokom Brijegu obilježena je 25. obljetnica osnivanja prvih dragovoljačkih postrojbi Hrvatskog vijeća obrane. Obilježavanju je nazočilo oko 200 pripadnika širokobrijeških udruga proisteklih iz Domovinskog rata uz osobe iz političkog i društvenog života.

Obilježavanje je počelo Svetom misom za poginule i umrle pripadnike postrojbi i za sve hrvatske domoljube u crkvi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu, a nakon toga su na Trgu širokobrijeških žrtava branitelji položili vijence i zapalili svijeće kod spomen-križa.

Sudionici su se zatim u mimohodu uputili u kino Borak gdje je održana svečana akademija na kojoj je prikazan kratki dokumentarni film prožet snimkama s ratišta nakon čega se okupljenima obratilo nekoliko govornika. Po završetku akademije održana je kratka izložba ratnih fotografija koje su izložene u predvorju širokobriješkog kina.

Branitelji su okupljanje završili druženjem i prigodnim domjenkom na Trgu Gojka Šuška dok su na Trgu širokobrijeških žrtava nastupila folklorna društva.

bljesak.info

Glas naroda

Kad cemo se mi u Ljubuskom postrojit

Postrojavanje branitelja u ljubuškom 22.07.2016 god. u 20 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški.

sto 22. i sto u vijecnici ima li ista manje da svi stanemo

Ovo u Širokom je postrojavanje HDZ

Pola ovih nije vidilo rata sa muslimanima.Jednom otisli u krusevo i the end.Gospodo rat je trajo do kraja 95god.Al ima i momaka dobri koji su iznijeli čitav rat i doživjeli sve strahote rata a ostavljeni su od svih njima velika hvala!

vidi našaga ike 1991 godine bio u JNA.

vidi ike isto pertizan Vice Sopta

Branitelji Širokog Brijega obilježili 25 obljetnicu osnivanja prvih dragovoljačkih postrojbi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari