Papir svašta trpi - Općina Ljubuški u borbi protiv korupcije!

ljubuski.info

Danas je u uredu općinskog načelnika u Ljubuškom upriličeno potpisivanje Memoranduma o suradnji između Općine Ljubuški i Antikorupcijske mreže u BiH - ACCOUNT-a.

Memorandum su potpisali Dženana Alađuz koordinatorica Mreže i Nevenko Barbarić načelnik općine Ljubuški.

Memorandum o suradnji predstavlja osnovu za rad na projektu i izgradnji kapaciteta nevladinih organizacija i odabranih općina/gradova na izradi strategija/akcijskih planova za borbu protiv korupcije na lokalnoj razini.Ovaj projekt, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj u BiH (USAID), realizira Antikorupcijska mreža u BiH - ACCOUNT.

Dokument precizira suradnju općina s predstavnicima nevladinog sektora uključujući tehničku podršku, izgradnju institucionalnog kapaciteta, razmjenu informacija i promociju.

Općina Ljubuški, uz pomoć Centra za građansku suradnju iz Livna, koji je dio Mreže ACCOUNT, radit će na izradi Strategije i Akcijskog plana za borbu protiv korupcije.

Poslušajte što je, ovom prigodom, za Radio Ljubuški kazao svjedok kriminala, i načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić:

Radio Ljubuški

Glas naroda

hahaha covjek sve potpisuje samo je trebo svjedok bit kum td company i da sebe prijave za pocetak

e moja gospojo ovim papirom moreš obrisat znaš šta...

Korupcija predstavlja svaku zloporabu polozaja od strane drzavnog sluzbenika znaci Neveni u Zenicu

Joji je članak jojeg zakona je Nevenko Barbarić prekršio? Na koliko mu je presuda?

bice njima ko i karamarku samo polako

Zadnji pu sam komentirao na ovom portalu onaj famozni inkubator a za ovo je suvisna svaka rijec

SIPA ima posla s Nevenkovim muljažam.

najveća korupcija je u građevini i niskogradnji.Pogledajte samo koliko traju ceste što ovi "naši" asfaltiraju i koliko vremena prođe od kad se vodovodne cijevi postave pa dok negdi ne propiša.Nekad se to brojalo u desecima godina a danas ne traje ni godinu dana.I to je sve našim novcem "urađeno" .Zašto je to tako ZNA SE

nevenko će zatvorit sipu kad dodju u ljubuški

Kradese klika je nakupina koruptivnih mamlaza sa kupljenom diplomom gdje korupcija, nepotizam i hopovluk vladaju. Đe ima da oni koji trebaju da budu uzor u društvu daju najgore primjere? To je poziv na kaos i bezvlašće jer obični ljudi misle, što bi ja bio pošten kad glavešine nisu? I tako počima vražje kolo, spirala kaosa, bezvlašća i rastroj u društvu. Najgore je da blagoslov imaju, slizali se, u prvim redovima bogomolja skrušeno hopine mole da sačuvaju maznuto i da ovako što duže potraje.

Ko ce o cemu ku.va o postenju :-)

sve pošteno

Papir svašta trpi - Općina Ljubuški u borbi protiv korupcije!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari