Predsjedništvo HDZ BiH o izbornoj strategiji

ljubuski.info

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine na Kupresu je razmatralo aktivnosti vezane za predstojeće lokalne izbore te je zaključeno da se fokus u predizbornoj kampanji spusti na lokalnu razinu.

"Predsjedništvo je odlučilo da većinu stvari u kampanji mora prepusti lokalnim sredinama te da se uradi potpuna decentralizacija kako bi ljudi na terenu odradili pripremu za lokalne izbore", priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na sjednici je naglašena potreba što bolje komunikacije i koordinacije središnjice HDZ-a BiH s regionalnim, gradskim, općinskim odborima te organizacijom HDZ-a BiH za Brčko distrikt u pripremama i provedbi izbora.

Predsjedništvo je na sjednici analiziralo i trenutnu političku situaciju i sva otvorena politička pitanja u Bosni i Hercegovini.

Nakon sjednice Predsjedništva održana je i sjednica Središnjeg odbora HDZ-a BiH na kojoj je analizirana aktualna politička situacija te je Središnji odbor dao punu potporu svim dužnosnicima HDZ-a BiH u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti u izvršavanju svojih obaveza.

Središnji odbor je usvojio i smjernice izborne strategije za lokalne izbore 2016. godine, a sama strategija bit će prezentirana u petak na klauzuri koju je organizirao HDZ BiH na Kupresu u nazočnosti svih dužnosnika s nižih razina vlasti.

Inače, izborna strategija sadrži 25 poglavlja dobivenih analizom i presjekom lokalnih izbora 2004., 2008. i 2012. godine.

Kako je istaknuto na sjednici Središnjeg odbora, cilj je HDZ-a BiH dobiti većinu od 33 prijavljene kandidature za načelnike općina, uključujući i 7 kandidata s koalicijama.

Glas naroda

Plakati s Covicem Karamarkom i Brkicem olipit i eto pobjede

strategija kao i do sada, svu svoju blizu i daljnju rodbinu u drzavne firme, ostala [ * neprimjereno * ] made in germany .

Bando gori ste od partizana,sad se pokažite na idućim izborima,isto kako ste mogli i vrgorcu tako uranite na sljedećim izborima i pokažite zube zločinačkom HDZu.najvećem neprijatelju hrvatske sirotinje i poštenog naroda.

Jaa svoj glas dajem Nevenku Barbariću

Daj...valjda ce u novom mandatu...ako ga osvoji, napravit manje Štete i minusa nego u prošlim mandatima...cista utopija

Koliko je ovih sa slike bilo na Kupresu 1992 i 1994?

nijedan garantiram

Sve su to komunisti, skojevci i skoječad. Narodu slatke priče o domoljublju, ludi zastor Hrvatski barjak iza kojeg kp sad hdz puni svoje džepove.

[ * neprimjereno * ]vci...muka mi je od ove sekte

Vezane vijesti

Predsjedništvo HDZ BiH o izbornoj strategiji
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari