Granična policija oduzela 69 krivotvorenih dokumenata

ljubuski.info

Granična policija BiH oglasila se priopćenjem za javnost u kojem je istaknuto kako ta služba bilježi sve bolje rezultate u otkrivanju krivotvorenih dokumenata što je, kako se navodi, vrlo značajno za suzbijanje ilegalnih migracija i drugih zloupotreba prilikom prelaska državne granice.

U priopćenju je istaknuto kako su u prvih pet mjeseci 2016. godine pripadnici GP BiH u 54 slučaja privremeno oduzeli 69 dokumenata za koje postoji sumnja da su krivotvoreni. Oduzeto je 14 putovnica, 12 CEMT dozvola, 13 zelenih kartona, osam osobnih iskaznica, sedam vozačkih i dvije prometne dozvole, tri vize i dr.

U 2015. godini u 99 slučajeva privremeno je oduzeto 111 dokumenata. Među njima je 31 putovnica, 27 zelenih kartona, 21 CEMT dozvola, devet prometnih i pet vozačkih dozvola, te pet osobnih iskaznica. Zbog sumnje da su krivotvorene, privremeno su oduzimane i dozvole za izvanlinijski prijevoz putnika ili tereta, ugovori o najmu vozila, licence za vozila, iskaznice za vozače i fakture za uvoz vozila.

S obzirom na povećanu frekvenciju putnika i prijevoznih sredstava tijekom turističke sezone na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine, a u cilju smanjenja vremena zadržavanja i omogućavanja nesmetanog prelaska državne granice, Granična policija BiH apelira na građane da, prije namjeravanog putovanja u inozemstvo, provjere valjanost svojih putnih isprava.

Komentari

Za svaku pohvalu još da svome direktoru oduzmu krivotvorenu diplomu rezultat bi bio još bolji

Što ne oduzmete šefu granične policije Fabus diplomu!

Ko smi oduzet cirilicne diplome to je pismo naseg velikog vodje

pa tribalobi naj prije oduzeti policiji lažne diplome i aute priučene koliko bi toga bilo na tisuće kakvaje razlika između zoranove falš diplome i nekog pasoša sirotinje štogaje muka natrala oviće odgovarat krivično ovaj će nastavit radit ko direktor policije dije tu pravda i logika sramota

Jeste smijesni sta cete vi oduzet j a z a v c i jedni oduzmite Galicu fals diplomu pa se onda pohvalite da radite nesto ovako ispadate jadni kao sto i jeste sta pricate o krivotvorenim dokumentima kad je najveci krivotvoritelj i prevarant vas direktor Zoran Galic

Pa ovaj proteinko da ima imalo obraza nebi ovo dao u javnost on prica o krivotvorenju mislim da mu je i rodni list krivotvoren ko o cemu Galic o postenju

Prvo lisice na ruke onima koji daju nalog da se hapsi.Sami su kri minalci. Sarkazam do boli.

Jao oplakali smo ovu vijest.Granična policija oduzima falš diplome.Ako je i od Galića previše je.Pa gdje ti je solidarnost sa kolegama Falsifikatorima Zorane stara varalico.

sram vas i stid bilo, g.vna kriminalna

A gdje je 70 ta ona Galićeva????

Ko o cemu Galic o postenju bilo bi smijesno da nije zalosno

Granična policija oduzela 69 krivotvorenih dokumenata

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari