Barbarić primio sudionike Dječjeg festivala

ljubuski.info

Ljubuški načelnik Nevenko Barbarić primio je sudionike 22. dječjeg festivala "Na jedrima glazbe" Ljubuški 2016.

Bio je to završni čin još jedne uspješne kulturno-zabavne ljubuške priredbe koja plijeni svojom atraktivnošću i veselim te privlačnim zabavnim sadržajima. Djevojčice i dječaci s ponosom su stajali i uz osmijeh primali darove kao znak priznanja za svoj hrabri javni nastup na otvorenoj sceni, pred mnogobrojnim posjetiteljima.

Barbarić je izrazio zahvalnost i pohvale pučkoškolcima, ali i svima drugima zaslužnim za održavanje festivala.
"Ovo je naša mala zahvala za još jedan vrlo lijep, sve kvalitetniji, sve organiziraniji i sve bolje posjećen dječji festival. Najiskrenija hvala svima vama koji ste imali želje i volje vježbati, dolaziti. Hvala vašim roditeljima koji su imali strpljenja i uložili dio svog vremena i truda. Najiskrenije zahvaljujem svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji našeg tradicionalnog festivala - od naših sponzora, bez kojih bi festival ipak bio malo siromašniji, a posebna zahvala svima onima koji su u organizacijskom dijelu dali svoj maksimum i na jedan lijep način sve organizirali te na isto tako lijep način predstavljaju Ljubuški i njegove potencijale izvan granica općine. Pripremili smo simbolične darove za sve vas kao uspomenu na sudjelovanje", kaže Barbarić.

Nastupilo je ukupno 17 mladih pjevača, među kojima su četiri dueta: Katarina Zadro i Matija Vukšić, Ivan Zadro, Julija Vukšić, Lamija Gujić, Mia Marija i Manuela Ševo, Petra Rupčić, Ante Milićević, Janja Burić i Gabriela Grbavac, Katarina Grgić, Lucija Bukmir, Lucija Paradžik, Marija Ilić, Marko Međugorac i Neno Barbarić.

Barbarić je uručio cvijeće damama zaslužnim za organizaciju festivala Ivani Zrimšek Šaravanja, Nataši Vukojević, Ankici Šaravanja i Sandri Bradvici.

Ivan Kaleb | Večernji list

Glas naroda

Sve pohvale bravoo

Sve je ovo lijepo, pohvale djeci i organizatorima na trudu, ali da jedan karaoke festival postane najveće, ako ne i jedino kulturno zbivanje u gradu, to je naša slika i prilika.

da nije izborna godina nikad oni nebi vidili ured načelnika samo ovo mu je zajeb djeca nemogu glasat a roditelji neće, ostaje mu samo učiteljica ako je uspije smuvat.

Dobra dobra..

Barbaricu sta glumis branka kockicu

Barbarić primio sudionike Dječjeg festivala
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari