U petak posebna regulacija prometa

ljubuski.info

U petak 24. lipnja će se održati tradicionalna "Hodnja mira" - vjerska procesija na kojoj se očekuje veliki broj vjernika koji će se u ranim jutarnjim satima okupiti ispred samostana Sv. Ante na Humcu - Ljubuški, nakon čega će isti pješice hodočastiti u Međugorje relacijom Humac - Ul. fra Ljudevita Rupčića - Ul. bana Josipa Jelačića - Kružni tok - Međugorska ulica (magistralna cesta M6) - magistralna cesta M17.4 - Cerno - Miletina - Međugorje.

Procesija vjernika će s Humca poći u 06:00 sati, a očekuje se da će oko 08:00 sati procesija u mjestu Cerno sići s magistralne ceste M17.4 na lokalnu cestu koja vodi u Međugorje.

Cijelim putem procesiju će osiguravati te promet regulirati policijski službenici.

Iz MUP-a ZHŽ mole sve sudionike u prometu imati u vidu kako se sutra, u navedenom vremenu, na trasi kretanja vjerske procesije očekuje usporeno odvijanje prometa.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Kad ne znaju fratri kazati moram ja kroz komentar.
Dragi studenti koji imate ispite u petak idite večeras u Mostar jer ćete zakasniti ni krivi ni dužni, autobus koji polazi u sedam sati neće moći proći kolonu za sat vremena ter ćete tako izgubiti šansu za polaganje.
Svake godine isto i isti grijeh i psovanje nastane u autobusu i propade ispit nekome zadnji ali koga briga.
Što ne bi pošli u pet ili sedam ujutro da ludi mogu normalno na posao a studenti stići na ispite?

ta ce studenti kući???

Fratri su izgubili kompas oni misle da nam je ko HDZ vrhuški ne vide opće siromaštvo

Malo te vjerske procesije smetaju svakodnevnom životu jer smetaju odvijanju prometa i slobodnom kretanju. Neka se vjera prakticira u crkvi i okolo crkve, nitko nije protiv ali svako malo neke ceremonije po ulicama koje smetaju drugima to nije dobro. Zamislite kad bi sad i druge religije izišle na ulicu kako bi to izgledalo?

pa što čekaš , dali su tvoje riječi priprava za gay paradu u Hercegovini?

Pa da,domalo ce smetat i misa u crkvi..a.mozda ce vam i zvona smetat jer stvaraju buku..sto se tice prometa ok,nezgodno jest..al netreba odmah pljuvat..i sta s tim sto je svako malo neka guzva,pa jel bolje da se nesto dogadja il da smo ko grude di je najveci dogadjaj turnir u malom nogometu

Što god da radiš u svojem privatnom prostoru je u redu dotle dok ne počneš smetati drugome, bilo to palenje vatre roštiljada, glazba, svjetlosni efekti ili crkvena zvona. Zamisli da tebi zvoni iznad glave svaki sat a ti noći hoćeš spavati. Svjetlosno i zvučno zagađivanje okoline je također propisano zakonom i propisima u EU, a mi tamo težimo. Samo iznimno se može ometati promet na javnim cestama, npr. posjeta stranog državnika. Ovdje u Hercegovini je na vlasti fradeze, komunisti, koji su dobro slizani sa fratrima pa mogu što hoće i kako hoće. Ima ona prispodoba o pastiru i ovcama.... tako mi to izgleda. Pastir zadovoljan, stado mirno. Ta hodnja mira nema nikakve veze sa poniznom vjerom nego se pravi šou, dovodi do ljutnje, izlaže opasnosti ljude na cesti. Nešto slično kad je Bandić trčao Gospi ili komunista Čović držao kradese sastanak u Međugorju. Ne ne, nisu oni vjernici u Boga, oni vjeruju novacu u svom džepu, mole se da što duže ostane ovako jer je njima dobro.

Ma bolan ne bio ko priča o događajima, hodu mira i drugom, već iz godine u godinu autobus za mostar kasni a sada je vrijeme ispita.
Ti što pričaš šta će studenti kući ili nisi nikad studirao ili ti nitko ne studira pa ne znaš da su predavanja završila i sad većina studenata čiji roditelji se ne razbacuju sa novcem su kod kuće i pripremaju ispite.
Nema svačiji ćaća para i ne radi na državnim jaslama da bez veze uplaćuje misec stanarine i komunalije, eto zato su studenti sada kod kuće, barem velika većina.
Zar je problem krenuti sat ranije ili sat kasnije da se ovo ne dešava.

šta se mučiš objasnit tohmaku on zna samo za ove fabusove i ševine studente

Moji fratri ako ovo čitate vidjet ćete dokle vas je vaša šutnja dovela ,
samo se vi i dalje družite sa sotonama (ko da narod ne vidi)

Hercegovci će izgubiti ono na što su se vjekovima naslanjali

U petak posebna regulacija prometa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari