Zaboravljeni branitelji organiziraju potpisivanje peticije za usvajanje Rezolucije

ljubuski.info

Udruga Zaboravljeni branitelji ZHŽ organizira potpisivanje peticije za usvajanje Rezolucije koja će biti upućena Domu naroda FBiH u sljedeći ponedjeljak.

Predstavnici udruge će obilaziti mjesne zajednice i naselja mole građane odazvati se u što većem broju i potpisati ovu peticiju kako bi zahtjevi Zaboravljenih branitelja dobili veću težinu i potporu najširih slojeva pučanstva.

U Rezoluciji se, između ostalog, traži mjesečni braniteljski dodatak za svaki mjesec proveden u obrani RBiH, a koji u ukupnom mjesečnom iznosu ne može biti manji od minimalne mirovine u FBiH, zatim donošenje Zakona o jedinstvenom registru pripadnika Oružanih snaga RBiH i korisnika prava iz oblasti braniteljsko-invalidske zaštite koristeći preciznu evidenciju svih braniteljskih kategorija.

Komentari

Jeli istina da je ujro imao udrugu branitelja sa 3 člana i puca iz općine lovu nanju

Cuo i ja jutros na kavi Udruga nekakvih Vitezova tako rekose

U Općini Branitelje predstavljaju Ujro i Petar Pero Majić oba imaju svoju udrugu Braniteljsku i još u par su imenovali sebi Spodobne malo je udruga di neme Pere ko VEGETA zato je ove godine samo njihovim udrugama uplaćivana lova a tek SMILJE ima još Bože sačuvaj

Zaboravljeni branitelji organiziraju potpisivanje peticije za usvajanje Rezolucije

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto