Marin Bubalo pozvan na okupljanje U14 košarkaške reprezentacije Hrvatske, Stipe Dugandžić u Ciboni?

ljubuski.info

Prije nekoliko dana, na adresu HKK Ljubuški stigla je pozivnica od Hrvatskog košarkaškog saveza za našeg trenera Marina Bubala da sudjeluje na okupljanju U14 košarkaške reprezentacije Hrvatske.

Okupljanje će se održati u sklopu priprema za Sloveniaball 2016, na kojem sudjeluje i spomenuta izabrana vrsta Hrvatske.

Ovo je velika čast i priznanje za naš klub, koji je za kratko vrijeme dobio već drugu pozivnicu Hrvatskog košarkaškog saveza i nadamo se da ovo neće biti i posljednja pozivnica za nekog našeg člana.

Stipe Dugandžić u Ciboni?

Naš mladi košarkaš Stipe Dugandžić dobio je poziv da dvadesetak dana trenira u Ciboni. Trenutno je u Zagrebu, gdje prema informacijama iz Cibone oduševljava njihove trenere.

Inače, Stipe je 2004. godište, a u protekloj sezoni je odigrao preko četrdeset utakmica za naš klub u ligi mladih Herceg-Bosne, u regionalnoj ligi mladih u kojoj smo nastupali uz kolege iz Dubrovnika, Trebinja, Šibenika i Sarajeva a ubilježio je i nastup za kadetsku momčad Ljubuškog u kojoj su nastupali momci pet godina stariji od njega.

Raduje nas da Stipini odlični nastupi nisu prošli nezapaženo!

HKK Ljubuški

Komentari

Bravo momci

Ma bubać legenda najveća

Stipe je novi Mozart

Marin Bubalo pozvan na okupljanje U14 košarkaške reprezentacije Hrvatske, Stipe Dugandžić u Ciboni?

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari