Mlade nade: Studenti novinarstva kale se kroz Večernjak

ljubuski.info

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru predstavljen je četvrti broj Studentskog lista koji realiziraju studenti završne godine Studija novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Večernjim listom.

"Studentski list izvrstan je način kako se pripremiti za tržište rada", rekao je Željko Andrijanić jedan od urednika studentskog priloga objavljenog u Večernjem listu.
"Praktično znanje je presudno za novinare. Studenti i ove godine upisali su se upisali u povijest fakulteta", rekao je Andrijanić.

Prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta prof.dr.sc Ivica Musić rekao je da je ovaj projekt jedinstven u ovom dijelu Europe zbog toga što niti jedno drugo Sveučilište, niti jedan drugi Fakultet, niti jedan drugi Studij novinarstva u BiH i susjednim zemljama nema sličan projekt u kojem studenti sudjeluju u izradi cjelokupnog lista.
"Studentski list je kruna cjelokupnog petogodišnjeg studiranja na Studiju novinarstva jer novinarstvo se prije svega uči zahvaljujući praksi", rekao je Musić.Kako je priopćeno, u četvrtom broju studenti su obrađivali teme o upisima na fakultete Sveučilišta, pokretanju novih studija, studentskim udrugama, portretima uspješnih studenata koji se ističu u izvannastavnim aktivnostima, o prvoj generaciji farmaceuta, mentorstvu na Studiju psihologije, o savjetima kako učiti, koliko studenti čitaju i što čitaju, o medijskom centru Filozofskog fakultetu, kako uskladiti posao uz studiranje te o sveučilišnoj malonogometnoj ligi te pripremi za predstojeće europske sveučilišne igre.

Glas naroda

Nije šala kod večernjaka, samo da se neprikale!

odmah nauciti ulizivanje

Je ih uče u režimskim novinama se kale, 'ajde kad studiraju neka napišu po istini u tim novinama bez cenzure, oće malo morgen.
Ili im možda daju temu sport i vrijeme a ovim malo naprednijima daju da opišu krajolik oko hacijende našeg vođe.

Mlade nade: Studenti novinarstva kale se kroz Večernjak
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari