Vitinjanjin uhićen nakon ozbiljnih prijetnji susjedu

ljubuski.info

PU Ljubuški dokumentirala je kazneno djelo Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. KZ-a F BiH, koje je prijavljeno u prošli četvrtak. Naime, 34-godišnji građanin s prebivalištem u Vitini u četvrtak je prijavio da je njegov susjed A. M. (70) uputio ozbiljne prijetnje njemu i njegovoj obitelji.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta i lišili slobode vidno alkoholiziranog A. M. (70), koji je u njihovoj nazočnosti tvrdio da posjeduje skriveno vatreno oružje te je uputio više ozbiljnih prijetnji obitelji 34-godišnjaka.

Po Naredbi Općinskog suda u Ljubuškom izvršena je pretraga obiteljske kuće i pratećih objekata A. M. (70), a tom prilikom nije pronađeno vatreno niti bilo koje drugo oružje.

Nad A. M. (70) je izvršena kriminalistička obrada a nakon kompletiranja predmeta PU Ljubuški će protiv istoga Županijskom tužiteljstvu podnijeti Izviješće o počinjenom kaznenom djelu zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. KZ-a F BiH.

MUP ZHŽ

Komentari

Ovaj svit je otiša u ku...

tko su ovo sad nove dvije [ * neprimjereno * ]lll iz vitine. Vitina polako postaje centar

Jebig.a vitina posta nasilna svak na.[ * neprimjereno * ]n

svaki jad iz vitine, počevši od načelnika..............

Ti samo pokazuje da je krajnjw vrime da se poduzme nesto.Hebote ljubuški polako stize broj pucnjava u ratu

Vitinjanjin uhićen nakon ozbiljnih prijetnji susjedu

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto