Učenici područnog odjela Šipovača posjetili Knjižnicu Ljubuški

ljubuski.info

Danas su Knjižnicu Ljubuški, u pratnji učiteljica Vanje Ilić i Ivane Vegar, posjetili učenici područnog odjela Šipovača (OŠ Tina Ujevića). Učenici su se ponajprije upoznali s prostorijama i radom knjižnice, pravilima ponašanja i načinu posuđivanja knjiga te prionuli razgledavanju bogatog knjižnog fonda.

U ugodnoj atmosferi razgovaralo se o ljepoti čitanja i vrijednosti knjiga kao zalog za budućnost te o tome koliko je važno bogaćenje osobnog rječnika za književno izražavanje.

Učenici nisu krili oduševljenje posjetom knjižnici te su istaknuli da će i ubuduće radosna i otvorena srca dolaziti u Knjižnicu Ljubuški.

Ovom prigodom Knjižnica Ljubuški podsjeća da je u tijeku projekt "Najčitatelj 2016." te poziva sve, nadasve učenike, da i tijekom školskih ljetnih praznika posjete knjižnicu i posude zanimljivo štivo kojim će obogatiti svoje slobodno vrijeme tijekom ljetnih školskih praznika.

Uživaš u čitanju i za to još dobiješ nagradu!

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Dobro došlo učiteljici Vanji da obiđe knjižnicu ona je nije vodila još od Njemačke gdje se običavala na duldung pa tako sada Minhen bojna ući dicu hrvatskih branitelja.

Učenici područnog odjela Šipovača posjetili Knjižnicu Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari