HNS: Dodatni razgovori o općinama u kojima su Hrvati "izloženi"

ljubuski.info

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) održalo je 11. proširenu sjednicu Predsjedništva u Kiseljaku, a na sjednici je prvenstveno govoreno o suradnji stranaka HNS-a i pripremi za lokalne listopadske izbore sukladno i zaključcima sa posljednje sjednice.

Komentirane su sve općine gdje su stranke HNS-a odnosno njihove lokalne stranačke organizacije postigle načelan dogovor oko zajedničkog nastupa za predstojeće lokalne izbore. Razgovori stranačkih predstavnika su urodili plodom u većini sredina zaključeno je na sjednici.

Predsjedništvo HNS-a očekuje da će imati i više od 20 načelničkih pozicija. Na sjednici je ukazano i na općine koje su prijeporne. Zaključeno je kako je potrebno preuzeti više odgovornosti te postići konačan dogovor gdje dogovor nije načelno postignut.

Naglašeno je kako bi u onim općinama u kojima su Hrvati kao narod izloženi, trebali organizirati dodatni razgovori predsjednika stranaka koje su se kandidirale kako bi se postigao dogovor i kako se ne bi dogodilo da Hrvati imaju dva kandidata za načelnika.

Razgovori se još obavljaju u Zenici, Fojnici i Bihaću za vijećnike te Ravno, Odžak i Žepče za načelnika. Predsjedništvo HNS-a je zaključilo kako se trebaju uraditi dodatni napori i preuzeti svu odgovornost kako bi se postigao konačan dogovor i kako bi HNS u općinama gdje su Hrvati izloženi, podržali zajedničkog kandidata za načelnika.

Također je zaključeno kako svaka sredina u kojoj nije postignut dogovor najdalje do četvrtka mora postići dogovor kako bi se podržao samo jedan kandidat za načelnika.

Za područje Republike Srpske zaključeno je kako se i ovaj tjedan trebaju obaviti razgovori sa predstavnicima bilo koje stranke koje predstavljaju Hrvate, te se pokuša postići dogovor.

Glas naroda

Nemojte zaboraviti - služiti -za opće dobro!Onda će vas i narod cijeniti!

Pa nema kvoruma,ovo je lakrdija koju treba ugasit sto prije jer ako nije kako hdz kaze inda je izdaja a oni izdali i prodali sve,bojkotirajte hns.

Koga predstavlja u hns titan karamatić i božo ljubič uvlači[ * neprimjereno * ] za osobne interese takvi [ * neprimjereno * ]ci uvjek koštaju narod dabogda sve što ostvare na taj način bilo im prokleto

Karamatic,Titan,Musa,Lozancic su veliki paraziti i ulizice,velika stamota a uskoro im se pridruzuje. S.Raguz a ostali bi trebali napustit ovaj realiti zvani hns..

HNS: Dodatni razgovori o općinama u kojima su Hrvati "izloženi"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari