Studenti posjetili Inkubator, Muzej na Humcu, RK Izviđač

ljubuski.info

Stotinjak studenata s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru boravilo je u posjetu općini Ljubuški. Posjet je započeo u Poduzetničkom inkubatoru u Zvirićima gdje im je ravnatelj Razvojne agencije ZHŽ-a - HERAG Ivan Jelčić prezentirao mogućnosti i pogodnosti koje pruža ovaj inkubator.

Studente su na ovom kratkom studijskom putovanju pratili profesori Zdenko Klepić i Nikola Papac. Posjet je nastavljen obilaskom Samostana sv. Ante na Humcu, gdje su studenti posjetili Muzej, staru samostansku crkvu i izložbu "Majka", o kojima im je govorio kustos fra Milan Jukić. Na Humcu su se "sreli" s učenicima jedne mostarske osnovne škole koje je doveo Albert Pehar koji je "učiteljevao" i u Ljubuškom.

Posjet je završio obilaskom službenih prostorija RK Izviđač koji je nedavno, nakon 11 godina, osvojio naslov prvaka BiH. Dočekali su ih predsjednik kluba David Grbavac, trener Zdenko Grbavac i član uprave Toni Kraljević. O RK Izviđač, ustroju i rezultatima govorili su predsjednik i trener, a studenti su na kraju predsjedniku kluba uručili prigodni dar - majicu s natpisom "Mi smo prvaci".

Večernji list

Glas naroda

Najjači su sa ovim inkubatorom, samo se nešto sporo leže iz njega. Inkubator za maglu.!?

svakog miseca u pilicaru dolazi dostava
hrana sa sveckog stola restorana ohaja
za mlade pilice jadezeove politike

Studenti posjetili Inkubator, Muzej na Humcu, RK Izviđač
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari