Na sastanku s ministrima IPA ŽZH najavila nove aktivnosti

ljubuski.info

U prostorijama MUP-a ŽZH u Ljubuškom, članovi IPA-e ŽZH su povodom aktivnosti koje ove godine planiraju provesti održali sastanak s ministrom unutarnjih poslova MUP-a ŽZH Zdravkom Borasom. Na sastanku su uz Ministra bili prisutni Predsjednik IPA-e ŽZH Zoran Smital i Potpredsjednik Goran Žulj.

Ministru Borasu je na početku uručena članska iskaznica kao redovnom članu IPA-e ŽZH, nakon čega su prezentirane sve aktivnosti i planovi povodom III. malonogometnog turnira koji će se održati u Posušju 04.06.2016 godine, III. Međunarodnog turnira u preciznom streljaštvu koji će se povodom Dana policije održati u devetom mjesecu ove godine te druge edukativne projekte koje IPA ŽZH planira pokrenuti ove i iduće godine.
Ministar Boras je dao punu podršku svim aktivnostima IPA-e ŽZH jer, kako kaže,  smo mi jedna od rijetkih policijskih udruga u našoj Županiji i da do toga treba držati, a da možemo puno pomoći da se policija približi lokalnoj zajednici i građanima, radi kojih i jesmo ovdje.

Naknadno se sastanku pridružio i Ministar hrvatskih branitelja ŽZH Mladen Begić koji je upoznat s radom IPA-e ŽZH. Istaknuo je i da mu je poznato da smo u prijateljskim odnosima sa UDiVDR HR-HB ŽZH na čelu sa Predsjednikom Mariom Ticom i Urugom specijalne policije HR-HB na čelu sa Zdenkom Jurićem, te da će nastojati da IPA ŽZH bude ravnopravan partner prilikom obilježavanja svih obljetnica i da bude uključena u sve aktivnosti Ministarstva hrvatskih branitelja, jer su članovi u velikoj većini kroz razne vojno-policijske postrojbe bili sudionici Domovinskog rata, priopćili su iz IPA-e ZHŽ-a.

Ministrima Borasu i Begiću uručene su pozivnice za III. Malonogometni turnir na koji su isti obećali doći i podržati.

IPA ZHŽ

Komentari

kakoće igrat fuzbal ako su invalidi ministre begiću poskidaj to ako smiš etoji uzate čej invalidske udruge

jeli ministar ovi pigmejac u sridi pa jeli iko bijo još u županiji daje ratova osin ovoga salkina aferim potureta begića sklopijo pakt o reviziji jadni branitelja jedino koga on odabere ono sve skidaj isti helez samo gori izdajica svog naroda

dobro ovisu svi završili velike škole vidim odjelasu nanjima

kako pravi invalid može igrat nogomet pitanje za min begića vidim kako skaču po dva metra sramota je neke podržavat kojisu dobri sa tobon i igraju mali nogomet toje nepravda proće i tvoja nepravda ničija nije do zore

tulipani

Ja nisam vidio većeg tokmaka od ovog Žulja,sad čitam on neki šef.On je piun ovi gruđana što ih vežu za maiju.

On je prije svega dobar čovjek i jedan od boljih policajaca! Ko i svako ima mana i grešaka al u njegovo poštenje ne sumnjam!

Na sastanku s ministrima IPA ŽZH najavila nove aktivnosti, jedine aktivnosti za koje ste vi sposobni su hapanje.

Na sastanku s ministrima IPA ŽZH najavila nove aktivnosti

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto