Fan zone na otvorenom - premijerno za Euro 2016.

ljubuski.info

Udruga "Uvijek vjerni" će, premijerno u Hercegovini, Bosni i Posavini, organizirati navijanje i praćenje hrvatske reprezentacije na jednom velikom natjecanju na ovaj način. Za Svjetsko prvenstvo u Brazilu postojala je samo jedna fan zona u Čapljini, dok ovaj put organiziraju praćenje utakmica na otvorenom u Mostaru, Čapljini, Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom i Orašju, a mini fan zone u kafićima organiziramo u Jajcu, Novom Travniku, Travniku, Posušju, Širokom Brijegu, Grudama, Čapljini, Međugorju i Čitluku.

U Mostaru će biti posebna fan zona, a ono što je izdvaja od ostalih jest njeno trajanje, naime radit će svih mjesec dana trajanja EURO-a.

Trenutačno je u organizaciju uključeno 15- ak osoba dok će se onih dana kad igra Hrvatska organizaciji i provedbi priključiti preko 200 osoba. Planirani su, naravno, glazbeni programi i zagrijavanja pred utakmice. U fan zoni Mostar imati ćemo program tijekom cijelog trajanja EURO- a, upotpunjen nagradnim igrama, DJ programom, domaćim bandovima, te s koncertima 2 do 3 poznate hrvatske zvijezde o čemu ćemo blagovremenu izvijestiti naše navijače.

Imamo, naravno, i pomoć od Udruge iz Hrvatske, koja već ima puno iskustva s organizacijom sličnih događanja, koja je, pak, uzajamna. Mi djelujemo kao jedna organizacija što hrvatski navijači i jesu.

Stoga, pozivamo sve naše navijače i članove da bodre hrvatsku nogometnu reprezentaciju i igrače, te dođu u Uvijek vjerni fan zone, da zajednički uživamo u pobjedama Hrvatske.

uvijekvjerni.info

Glas naroda

uvijek vijerni kesi isti ste ko hdz sdp i ovi ratni profiteri. Je.o vas mamic i suker!

To bi moglo bit dobro ukoliko organizator bude Miro Rašić maslo,mali maslo---

"Sve pred izbore ništa nema da nemore".
Rekao je Čović na sastanku u Mostaru trošite koliko hoćete, samo projekt "Zajedno ZA naš Ljubuški" ne smije proći.
Ševo i ostala ekipa riješila da se odriješi kesa koliko god treba za kupovinu glasova, no mislim da im je malo prekasno, kako se čini na terenu narod se neće dati prodati za 100 KM, niti na lažna obećanja o radnim mjestima.
Evo jedna činjenica samo za starački dom već je obećano oko 800 obećanja za radno mijesto a 40 radnih mijesta u igri.
Na kraju neće nitko od ovih obećanih raditi tu do li njihovi iz uže obitelji.
Samo bud-ale mogu pušiti ovakva obećanja maf-ijaša koji već 22 godine besramno la-žu i
kradu što stignu i gdje stignu.
Sačekajte još malo da ispliva na vidjelo sve rabote našeg dragog vožda Ljubuškoga zamantati će vam se od cifara i iznosa, sve je spremno samo čeka se vrijeme objave podataka.

uvjek vjerni-prodane duše, [ * neprimjereno * ]o vas Šuker i Mamić, jeste i vi potpisali ugovor o navijanju

Većina bi dala i dupeta za 100km a kako nebi i glas,al neće trebat glasova,već ima i viška. H D Z,je na tronu i čvrsto stoji.

Ako bi ti dao ja nedam

Uvijek istih 5-6 muslica komentira.idite u Sarajevo i navijanje za tursku Cao.cao

Ne za tursku navijamo za tunis maroko adis abeba velike hrvatine

Oće li navijanje biti organizirano na novom kružnom toku sa ekranom iznad načelnikove biste u prirodnoj veličini???

Fan zone na otvorenom - premijerno za Euro 2016.
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari