Vlada F BiH "gasi" vatru, počela isplata poticaja

ljubuski.info

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, s obzirom na najave organiziranja prosvjeda pojedinih udruženja poljoprivrednika, obavještava poljoprivredne proizvođače da je jučer počela isplata poticaja za poljoprivredu po Programu novčanih podrški u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2016. godinu i isplaćeno je 1.600.000 KM. 

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači da su operativnim planom proračuna Federacije BiH za svibanj na raspolaganju sredstva za poticaje u poljoprivredi od 7.900.000 KM. 

Radi rješavanja naslijeđenih dugovanja, stabilizacije stanja i daljeg jačanja poljoprivredne proizvodnje, u pripremi je i tematska sjednica Vlade Federacije BiH o stanju u poljoprivredi, priopćeno je danas iz  Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. 

Večernji list

Glas naroda

Prpa vladajućoj hološi,digli se branitelji,digli radnici,seljaci pa se stolice klimaju.
Vidite li da u državi ima para samo što god lo.ovi ne daju onome kome trebaju jame sebi,tako dva i po desetljeća sebe namiruju a narod uništavaju.

Treba nešto raditi a ne čekati lažne invalidnine i poticaje.

to ja cilo vrime govorim trebatćete počet radit nestat će partije štaćete unda

jurišićeva kesa odrišena

kome isplata ha ha

Pobogu pa zašto glasate uvijek za iste promjenite malo ploču vidiš da vas [ * neprimjereno * ]ima prave

Vlada F BiH "gasi" vatru, počela isplata poticaja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari