Kvalitetna dostava pošte nije moguća bez označavanja ulica i trgova te kućnih brojeva

ljubuski.info

Predstavnici Hrvatske pošte Mostar, predsjednik Uprave Mate Rupčić i član Uprave Ljubo Vujica, boravili su u radnom posjetu Ljubuškom, gdje su ih primili općinski načelnik Nevenko Barbarić, predsjednik Općinskoga vijeća Tihomir Kvesić i ministar financija Županije zapadnohercegovačke Toni Kraljević.

Razgovaralo se o aktualnim projektima s jedne i druge strane i njihovoj koordinaciji.

Predstavnici Hrvatske pošte Mostar iznijeli su prijedlog reorganizacije dostave koja slijedi u HP Mostar, te naglasili važnost implementacije projekta "Odluke o nazivima i označavanju ulica, trgova i parkova i označavanju objekata brojevima na području općine Ljubuški", o čemu je načenik Barbarić upoznao goste.

Istaknuta je iznimna važnost ovog projekta, kako za poštanski sustav, osiguravanje kvalitete dostave i rada javnog poštanskog sustava, tako i za općinu Ljubuški i njen kulturološki status. Primjena međunarodnih normi u kvaliteti dostave javnog poštanskog operatora u BiH nije moguća bez kvalitetnog označavanja ulica i trgova te označavanja kućnih brojeva.

Također se razgovaralo o međusobnoj suradnji, te suradnji HP Mostar i poduzeća u općinskom vlasništvu. Cilj je potaknuti međusobnu suradnju, te primijeniti veću razinu kvalitete doprinoseći obostrano, priopćeno je iz Hrvatske pošte Mostar.

Glas naroda

Ljubuški i večeras na tv mreža,ko nije gleda ima sutra popodne repriza

Dobro ste se sjetili

Jel to ona zadnja polupismena odluka o ulicama? Bolje je da se to ne implementira jer će malo tko više znati di je koja ulica u Barbara Sitiju.

U fra Ljubuškom o fra ulicama pa ćemo u fra goli na ručak. Više o mogućnosti da se uhjebi koje hdz odojče i da se ubaci štogod u kradese kasicu prasicu. Treba financirat dragančetove kobase, džaićevo pivo i nevenov bakalar. Neka ostane ovako vječno, živio kum nev un. Zna se, hapa se.

Zapravo mogel se zvati, kum bez um.

Tako će se puno lakše ,ekonomski isplativije,naplatiti razni-porezi,prirezi,rate za struju itd.Našim ulicama ,u kojima su uredno označeni brojevi kuća i stanova,kretat će se razni-lovci na utajivače poreza, struje .Svi i sve će bit kontrolirano!I naplaćeno!Sve izgleda ko u nekom -Američkom jeftinom filmu apokalipse!A narod će torbu u ruke,ključ u bravu pa prema-EU-ropskoj uniji ,kao ,sjetimo se-Sirijaca i ostalih!

A slični smo ti mi sirijcima, ipak malo kasnimo za njima jer oni su se okanili smilja i hrle u njemačku, a mi tek sada sadimo smilje. Nikada se dozvat pameti.

Vezane vijesti

Kvalitetna dostava pošte nije moguća bez označavanja ulica i trgova te kućnih brojeva
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari