ZHŽ umjesto sjajne županije postala "crna rupa"

nosači vijenaca

Rad Skupštine ZHŽ, na čijem je čelu Ante Mišetić - Sova, sve monitoring institucije su nazvale katastrofalnim. Zakonodavna vlast se od 2010. godine bori s radom, jer zagovara nerad, dopustila je, zakonom spojenih političkih posuda, vlastitim đilkošima pokrasti i uništiti sve što se moglo.

Osim Skupštine, dokazano je da sva skupštinska tijela rade nezakonito, pa time u ZHŽ vlada pravni kaos.
Ante Mišetić – Sova je pravnik, zar ne? Pa kako onda već šest godina buja kaos i bezakonje? Mišetić na to pitanje neće nikada odgovoriti, jer od javnosti bježi, a po seoskim sjedeljkama priča političke gluposti i sage o hrvatstvu i nacionalnom interesu.

Je li on pravi Hrvat kada u njegovu mandatu sve hrvatsko propada, kada se pljačka i krade narodna imovina, a da je dužan objasniti je li sve što se događa nacionalni interes, jeste.

Još ćemo pomisliti da bi se Milorad Dodik bolje brinuo o Hrvatima i hrvatskim interesima od Vlade i Skupštine ZHŽ.

"Vratit ćemo sjaj županiji!"

ZHŽ je postala "crna rupa", koja guta narodnu imovinu, u kojoj institucije propadaju i u kojoj nestaju milijuni.

Upravo je Skupština ZHŽ krivac za stanje u MUP-u, za kriminal koji cvjeta. Mišetić bi morao kazati zbog čega su propale JU Ljekarne ZHŽ i kada će ZHŽ namiriti vjerovnike. Mora raspraviti o deficitu županije, koji premašuje 90 milijuna KM, a sa gubitcima zavoda i ustanova 100 milijuna.

ZZO ZHŽ grca u gubitcima. Županija mu duguje desetke milijuna KM, a spas se traži u nekakvih 4 milijuna KM koliko je obećala ministrica Jelka Miličević uplatiti u 2016. godini, ako se uplati, jer će mirovine biti puno veći prioritet.

Hrvati u ZHŽ se moraju upitati: "Tko nas to vodi?"

ZHŽ je došla do ruba opstojnosti. Samo neozbiljni ljudi govore da je treba ugasiti, a to bi željeli i političari poput Zdenka Ćosića, Helene Lončar, Zdravka Bešlića i ostalih.

Opstanak ZHŽ je važan hrvatski nacionalni interes u BiH. To Zdenko Ćosić ne vidi, pa je postala samo sredstvo pljačke i nemilog uništavanja. Eto kakvi nas političari vode. Bježe od javnosti, javne riječi, naroda i intelektualnih krugova. 

Zdenko Ćosić i ostali su zaboravili na odgovornost pred narodom, a ne lagati mu u lice i uništavati mu budućnost, vlastitom indiferentnošću i neznanjem.

Hrvati ZHŽ čekaju odgovore.

Glas naroda

nasi branitelji za slobodu izginuse
ovi sto nosaju vjence oni se obogatise

Jedino što se sjaji u ZHZ je Sovina glava.

se okreću u grobu kad vide ove spodobe ksko sve odnesoše eto moj narode boritese i dalje za njihove fotelje kradezeja žalosno

Nervozni, nemojte se nervitati. Ovu županiju je do ovakvog stanja doveo jurišić i ekipa iz 90-etke davno

Ne, više nije šupanija, sad je rasčupanija. Ne pitaju se zalizani upicanjeni kravataši ministri, da li se što dobra uradilo za narod nego, jesi li što maznuo drpio pronevjerio namjestio itd.? Kad usporedim za vrijeme komunizma oni koji nisu htjeli u partiju napuštali su ognjište te išli radit u Njemačku. Tako je i sada, isti su to paraziti, skojevci i skojevčad koji vladaju, počevši od dragančeta, a oni koji nisu u kradezeu, pakuj kofere i traži posao u Germaniji. Šaljite i donesite eure, štedite trebat će pomoć kad prestane MMF davati kredite. Ugroženi su već, najviše mesne zajednice, može nestat mesa, kobasica i ćevapa.

ZHŽ umjesto sjajne županije postala "crna rupa"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari