Održana druga redovita skupština RK IPA ŽZH

ljubuski.info

U petak 22. travnja 2016. godine održana je druga redovna skupština RK IPA ŽZH u hotelu "Otok" u Grudama. Skupštinom je predsjedao Zoran Smital, predsjednik IPA ŽZH, a sudjelovalo je oko 45 članova IPA-e.

Na početku Skupštine odana je počast minutom šutnje prerano preminulom prijatelju, kolegi i članu strong>Vjekoslavu Šimunoviću.

U službenom dijelu skupštine prihvaćene su sljedeće odluke:

  1. Usvajanje zapisnika sa prve redovne Skupštine RK IPA ŽZH iz 2015.
  2. Prihvaćeno je izvješće o radu IPA ŽZH za 2015. godinu.
  3. Prezentirane su aktivnosti u 2015. godini od strane predsjednika Zorana Smitala. Izvješće za malonogometni turnir u Posušju prezentirao je organizator Milan Galić, dok je Goran Žulj govorio o natjecanju u preciznom streljaštvu u Širokom Brijegu. Ostale aktivnosti kluba izložio je Damir Pandžić.
  4. Prihvaćeno je financijsko izvješće Nadzornog odbora IPA-e ŽZH za 2015 godinu.
  5. Prihvaćeno je izvješće o radu Suda časti za 2015 godinu.
  6. Iznesen je prijedlog UO IPA ŽZH o razrješenju predsjednika nadzornog odbora i prihvaćen je prijedlog o imenovanju Marka Landeke za novog v.d. predsjednika NO IPA ŽZH.
  7. Prihvaćen je prijedlog odluke o postupanju u slučaju smrti člana IPA ŽZH.
  8. Planirane aktivnosti u ovoj godini su: III. Malonogometni turnir u Posušju, III. turnir u preciznom streljaštvu za muškarce i žene, kao i druge aktivnosti i putovanja u inozemstvu u skladu s financijskom situacijom.

Nakon službenog dijela uslijedila je zajednička večera na kojoj je sudjelovalo oko 70 članova i simpatizera.

Prijateljskom ozračju svojom nazočnošću pridonijeli su službenici iz Granične policije BiH, Sudske policije, MUP-a ŽZH, kao i umirovljene kolege.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari