Diana Zelenika podnijela kandidaturu za predsjednicu HDZ 1990

ljubuski.info

Članstvo HDZ-a 1990 će na Izbornom saboru, zakazanom za 7. svibnja, birati novo rukovodstvo stranke. Dr. Diana Zelenika je u srijedu, 20.travnja, podnijela kandidaturu Izbornom povjerenstvu HDZ-a 1990 za predsjednicu stranke.

"Cijeli svoj život podredila sam čovjeku i nesebično se trudim biti mu na usluzi, izliječiti ga, podići mu kvalitetu života i produžiti životni vijek", kaže dr. Zelenika te dodaje kako je upravo HDZ 1990 nastao kao lijek i odgovor na naglašenu bolest demokracije i očit izostanak zaštite nacionalnih interesa Hrvata u BiH.

"Stranka je veliki organizam, koji nailazi na brojne poteškoće i probleme, a uzročnici su i vanjski i unutarnji", medicinskim žargonom pojašnjava dr. Zelenika, koja je uvjerena kako će na osnovu bogatog profesionalnog i političkog iskustva, povesti HDZ 1990 i hrvatski narod u bolje sutra.

"Poslije 25 godina uspješne karijere liječnice i deset godina zapaženog političkog staža, osjećam se iskusnom, spremnom i sposobnom, odrediti pravu dijagnozu, provesti odgovarajuću terapiju i povesti našu 'Devedesetku' u bolji život", zaključila je dr. Diana Zelenika, kandidatkinja za predsjednicu HDZ-a 1990.

Ovo je prva službena kandidatura za čelnu poziciju HDZ-a 1990, a kandidacijski postupak je otvoren do 25. travnja, priopćila je Devedesetka.

Očekuje se i službeno podnošenje kandidature od v.d. predsjednika stranke Ilije Cvitanovića.

Komentari

Tonćo Pavlović je treći kandidat

Za dijanu sam

Žarkić je četvrti...

Diana Zelenika podnijela kandidaturu za predsjednicu HDZ 1990

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto