HDZ BiH: Cilj dobiti načelnike i većinu u 22 općine

ljubuski.info

Predsjedništva HDZ-a BiH raspravljalo je o pripremama za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. Analiziran je rad stranke na terenu, te je odlučeno pomoći područjima kojima je pomoć u izbornom procesu potrebna.

Zaključeno je kako će sljedeća sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH biti održana nakon formalnog proglašenja izbora te će se na toj sjednici usvojiti smjernice na središnjoj razini, dogovoriti izborni stožer i dati vrlo jasni naputci nižim razinama stranke. Istaknuta je maksimalna komunikacija i koordinacija s općinskim odborima.

Nakon održane sjednice Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) na kojoj je odlučen zajednički nastup stranaka članica HNS-a, s posebnim naglaskom u općinama gdje je hrvatski narod na određeni način izložen, Predsjedništvo HDZ-a BiH iskazalo je opredjeljenje za zajedničkim nastupom te osvajanje 21 ili 22 načelnika i toliko većina u općinama treba biti prioritet, a to može biti i više, rečeno je na sjednici Predsjedništva HDZ BiH.

Idućih dana predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović obavit će razgovore sa svim predstavnicima stranaka Hrvatskog narodnog sabora kako bi se dogovorili o konceptu zajedničkog nastupa u općinama.

Na sjednici je bilo govora i o Izbornom zakonu, te je zaključeno kako će HDZ BiH izaći sa svojim prijedlogom oko izmjena Izbornog zakona a onda, sukladno reagiranju ostalih stranaka, vidjeti kako eventualno doći do izmjena izbornog zakonodavstva koje bi omogućile da se na jedan bolji način organiziraju lokalni izbori u svim sredinama u BiH, zaključeno je na sjednici Predsjedništva HDZ BiH.

Glas naroda

kako mislite bolj
ako je za vas bolji
onda je za narod gori
prosla su vremena
tumsonovi pjesama
dok smo mi pjevaIi
vi ste kr ali zna se i koji
da imate obraze
nebo ni isli na izbore

Ajme meni i mome šarovu on u lancu a ja nabirovu -Našu Anđu Amen

pa pogledajte ovu sliku pa ljudi vidite da čova lova drži partijski sastanak pa viditeli dasu sve na slici iz centralnog komiteta ovoje sastanak partije kojoj je direktiva iz srbije emoj narode što reče tomson

HDZ BiH: Cilj dobiti načelnike i većinu u 22 općine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari