Iskazan interes za zajedničkim nastupom na lokalnim izborima

ljubuski.info

Jučer je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru održana 8. sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a).

Na jednoj od točaka dnevnog reda govorilo se o pripremama za lokalne izbore i suradnji stranaka članica Hrvatskog narodnog sabora, te o mogućem zajedničkom nastupu. Na održanoj sjednici bilo je raznih prijedloga oko nastupa. Nazočni predstavnici stranaka iskazali su interes za zajedničkim nastupom na lokalnim izborima, posebno u onim područjima odnosno općinama u kojima je ugrožena pozicija hrvatskog naroda.

Zaključeno je kako će stranke unutar HNS-a zajedničkim kompromisom uz međusobno uvažavanje i partnerstvo, doći do konačnog cilja, odnosno zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima. Nakon rasprave također je zaključeno kako će se Predsjedništvo HNS-a dodatno aktivirati u narednom razdoblju, te iznaći način oko dogovora i nastupa svih stranaka posebno u područjima s mješovitim stanovništvom, gdje bi odvojeni nastup stranaka zasigurno doveo do teških posljedica na ukupnu političku poziciju Hrvata.

U idućim danima vodit će se intenzivni razgovori stranačkih predsjednika, kako bi se usuglasili sami detalji zajedničkog nastupa.

Ured za informiranje HNS-a

Glas naroda

koji izbori koji rvati pogledaj ovu sliku jaih se dobro sijećsm iz onog sistema teški komunizam evo navedite mi samo jednog sa ove slike da nije bijo udba ili inače iz kradezeja narode samo pare i ništa više njih ne interesuje

Iskazan interes za zajedničkim nastupom na lokalnim izborima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari