Sindikat MUP-a ZHŽ: Demant na članak "Policija i ministri traže odlazak Zdravka Borasa"

ljubuski.info

Pristiglo nam je opovrgnuće na na članak: „Policija i ministri traže odlazak Zdravka Borasa“ objavljen na portalu Ljubuski.info 30.03.2016. godine, isto prenosimo u cijelosti.

Netočni su i neistiniti navodi u tekstu gore navedenog članka u citatu: "Nije bilo ni sastanaka Sindikata MUP-a, na kojima bi se govorilo o kriminalu golemih razmjera" što nije točno. Sindikat djeluje vrlo odgovorno i zastupa svoje članove kako na Županijskom tako i na Federalnom nivou. Rezultati takvog rada tek slijede i biti će javno objavljeni. Sva tijela Sindikata se sastaju redovito, što se dokazuje Zapisnicima sa održanih sjednica, a samim time postoje i svjedoci tih sjednica. Pitanje oko ovih navoda koje upravo vi potencirate nije u nadležnosti Sindikata, već institucija koje su vama vrlo dobro poznate. Mi kao organizacija ćemo se uvijek, za razliku od nekih drugih, voditi presumcijom nevinosti za svakog čovjeka, pa tako i u ovom pitanju. Ne postavljamo osobe na funkcije MUP-a pa tako za njih niti ne odgovaramo.

Također su neistiniti i netočni navodi vašeg članka u pasosu pod nazivom: "Tko kontrolira Sindikat MUP-a?" u kojem navodite da Sindikat kontrolira Miroslav Galić što je doista notorna laž. Upravni odbor Sindikata čine Sindikalni predstavnici koje bira svaka ustrojbena jedinica zasebno. Svi članovi UO su izabrani jednoglasno, što se može utvrditi Zapisnicima sa sastanaka. Predsjednik i potpredsjednik UO se biraju na prvoj konstituirajućoj sjednici UO između članova UO sukladno Statutu, dok predsjednika Sindikata se bira tajno po principu; jedan član-jedan glas, a sadašnji predsjednik je na prošlim izborima bio jedini kandidat. Stoga je Sindikat nemoguće kontrolirati teoretski a kamo li praktično, a uz to, svaka ustrojbena jednica kada god hoće može zatražiti raspisivanje izbora na svim nivoima. Dakle, Sindikat nitko ne kontrolira, osim naših članova, niti se on može kontrolirati.

Kao urednici ovog portala i ovog članka jako dobro znate kako je sindikalni posao vrlo zahtjevan, trnovit i nezahvalan, zahtjeva veliku predanost a malo daje. Na ovom frontu se kriju zakulisne igre koje mogu biti opasne i kobne. Vi na ovaj način svesrdno "pomažete i olakšavate " ovaj rad. Umjesto da nam pomognete, kao servis u borbi za što bolja radnička prava, vi slušate birtijske babske tračeve i njih objavljujete u cilju diskretitiranja ove radničke organizacije koja u ovom sazivu djeluje predano i odgovorno.
Zaista ste "profesionalni i odgovorni".

Predsjednik Sindikata | Vjekoslav Markota

Glas naroda

Hvala bogu da nije bilo portala i do sada bi šutili portal prenosi istinu a ne babpske priče vaš komentar je suvišan što znači razbudili se spavači da ustanu na obranu SKJ-u.Pogledajte i saslušajte sindikat policije RH pa tek onda nešto demantirajte.Što ste u svom tekstu i koji povod ste demantirali ma baš ništa niti jedan navod teksta po članku.Tako ovaj demant je čobanski.

Čoban ga je i potpisao.

Meni se čini da vam je bolje šutit nego više demantirati

Pa zar neko normalan misli da u novinarstvu ima istine više od 5%

Ahahahaha čuli sindikat policije a svi primljeni u Miliciju preko Pere Talantare, eee sad još i da smiju žugnuti ahahahaha, da nije žalosno onda bi i ovaj smijeh imao svrhu.
Sindikat u miliciji služi baš za ovo tj. za davanje potpore za ??????.

ovaj sindikat je dno dna nikad se nesmije javiti jedino se javi kad treba podrška ministru i komesaru

Nikad nije bio veći [ * neprimjereno * ] među policijom od Markote

he he zar postoji ovaj sindikat prvi put se čuje o njemu

Covjek koji treba da bude uzor i sprecava kriminal,ispada da je on taj,sramota.

Sindikat MUP-a ZHŽ: Demant na članak "Policija i ministri traže odlazak Zdravka Borasa"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari