FUP i F MUP će se očitovati na stanje kriminala u MUP-u ZHŽ

ljubuski.info

Prema informaciji iz ove dvije institucije, one će se uskoro očitovati o stanju kriminala u MUP-u ZHŽ, na čijem je čelu Zdravko Boras, ravnatelj policije Milenko Madunović i načelnik Odsjeka kriminalističke policije Miroslav Galić.

Svoje čuđenje o stanju u MUP-u ZHŽ iz Sarajeva nitko ne skriva, jer nisu niti u snu mogli zamisliti što se u ZHŽ-u događa i što je ova trojka godinama radila. Ponovimo, SIPA je proslijedila dokumentaciju FUP-u i Federalnom tužiteljstvu na postupanje.

Osim što su prvi ljudi MUP-a bili u vezi s kriminalcima, oni su zataškavali teška kaznena djela. Svjedok tome je i načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Zanimljivo je da se Barbarić izjasnio svjedokom događaja, a upravo je on na čelo MUP-a doveo Zdravka Borasa, koji bi s kolegama Tonijem Kraljevićem i Antom Mišetićem – Sovom, trebali Draganu Čoviću dokazati odanost svom lokalnom vođi, baš mentoru i guruu Nevenku Barbariću. Htjeli, ili ne htjeli, HDZ BiH u Ljubuškom i županiji ulazi u fazu katarze. Čović nema izbora, već početi čistiti stranku, ako želi, bar malo srediti teško stanje.

Pitanje je hoće li Ante Mišetić – Sova govoriti o stanju u Skupštini ZHŽ, svom neradu i obilaženju zakona, hoće li Toni Kraljević kazati koju o nestanku novca iz proračuna ZHŽ, a što će govoriti Boras, možda o svojoj fantastičnoj karijeri.

Na što je lokalna vlast spala? Na kriminal i društvenu bijedu. 

Koliko je Čović upoznat s činjenicama, nije poznato, ali informacija da stanje smatra veoma ozbiljnim i namjerava raspustiti stranačka tijela u Ljubuškom i županiji, potvrđuje ozbiljnost situacije.   

Sređivanje Native

Već sada su poznate činjenice oko obilaženja dokaza u kaznenom djelu, u slučaju Nativa. Postupak izuzimanja dokumentacije je vodio Milan Galić iz Posušja, a Odjel kriminalističke policije na čelu s Miroslavom Galićem, također iz Posušja, je proveo istražni postupak. Upravo je ova struktura u politici i MUP-u gurala Milana Galića za ravnatelja policije umjesto Pave Šoljića.

Lažna izjava Barbarića oko Native, za FTV, ne čudi, ali i riječi Miroslava Galića iz prosinca 2015. godine, da je oko Native sve čisto, potvrđuje «vješto» završen posao.

Ali, prema dokumentaciji oko Miroslava Galića ništa nije čisto. Nije čisto niti oko Milenka Madunovića, a da o Zdravku Borasu niti ne govorimo.

Ova se trojka bori da sama protiv sebe provede postupak istrage, što nije moguće. Svi su trebali biti suspendirani, uz još nekoliko nenabrojanih osoba.   

Od Vlade ZHŽ i Dragana Čovića ovisi, kada će kriminalu u MUP-u ZHŽ, doći kraj.

Glas naroda

Običan narod krade ili da imapriliku bi krao zajedničko, vlast krade.
Običan narod sklon kuprupciji i "sređivanju", takva i vlast.

Njemačka je Njemačka zbog Nijemaca, a ne CDU-a, CSU-a i SPD-a, koji su samo posljedica kakvi su Nijemci - obuičan narod.

Nema nam spasa.

Bosnom vlada ljubav i glad.

Pometimo više ove kriminalce da ih više ne gledamo.

Ako dođu još gori, treba vas onda sve pomesti.

Nativa je zlo i ne znam, što ovaj portal toliko forsira ljubuško zlo? Zašto je na strani onih, koji bi uzeli iz proračuna više, nego što ih zapada.

Je li to borba za ljubuško dobro?

prijatelju kazes da je nativa zlo .ok zlo je al ima i za to rjesenje.opcina vrati novac sto je duzna po ugovoru tom zlu kako kazes i ako je to zlo duzno opcini .zupanije ,federaciji ili drzavi oni se lipo namore s njihova racuna i rjesen problem .al ima tu drugi problem kad se nezna koje je vece zlo opcina ili nativa a novca nigdje nema ga u proracunu sta onda s tim

O Lučićima i njihovom privatizacijskom nedjelu u Ljubuškom svi znamo ali oko čuvene Native su u pravu i zbog toga načelnik treba biti procesuiran

Boze pomozi nam da se rijesimo ovog zla u mupu Sipa cekamo vas ko ozeba sunca

da su pametni sami bi odstupili

Dragi Ljubusaci nista od ovoga sto je napisano nije istina vec nervoza Bradvice sto su protiv njega podignute dvije optuznice strpite se jos malo izace sve navidjelo i ko ce u Zenicu

ne znam osobno ni bradvicu ni borasa vjerujem da je prvi u pravu

Sljedeci na redu pukovnik Ivan Sunjic

Kako kaže Ivan u onoj izjavi za ftv , pravednik među narodima , moji amateri sreća da ljubušaci odavno zna što ste i tko ste ....još savjetuje ove mlađe iz agapea kako bi trebalo, daleko će te sa njim i takovim.

Jedan je ministar humanist džaba vam je na njega iznosit

ovo su samo senzacionalni naslovi dok god ovo netko ne prijavi sipi uzalud je se ikakvim promjenama nadati

Ne rade ni u SIPI sveci ali treba sve prijaviti

dobri su u crnoj zemlji
losi u laznoj penziji
naj gori vladaju sa nama
ko sa robovima
kinta kunte zivio je bolje

FUP i F MUP će se očitovati na stanje kriminala u MUP-u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari