Ljubuški vinari na najvećem sajmu u Europi

ljubuski.info

Vanjskotrgovačka komora Bosne i Hercegovine u suradnji s Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa organizirala je zajednički nastup vinara iz Bosne i Hercegovine na prestižnom međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića - "ProWein 2016" koji se održava u razdoblju od 13. do 16. ožujka u njemačkom gradu Dusseldorfu..

Po prvi je put organiziran zajednički štand vinara iz Bosne i Hercegovine i na istom se predstavlja sedam tvrtki: Podrum Vukoje 1982 (Trebinje), Podrumi Andrija (Paoča-Čitluk), Vina Zadro d.o.o. (Domanovići - Čapljina), Podrumi manastira Tvrdoš (Trebinje), Vinogradi Nuić (Crnopod - Ljubuški), Vinski podrum Anđelić- KOMRAD d.o.o. (Trebinje) i Vinarija Keža - Catena d.o.o. (Ljubuški),

Najveći sajam ove vrste u Europi "ProWein 2016" i ove godine je okupio vrhunske proizvođače iz cijelog svijeta. Pored klasičnih vrhunskih vina, izlažu se i egzotična vina, selekcije, aperitivi i digestivi. U okviru sajma se održavaju prezentacije međunarodno poznatih vinograda, brojnih sorti grožđa i vrsti vina, jakih alkoholnih pića, regionalnih specijaliteta, kao i organskih proizvoda.

S obzirom na izuzetno dobru posjećenost bh. štanda već prvog dana sajma, dokazano je da se vinari iz Bosne i Hercegovine kvalitetom svojih proizvoda s razlogom svrstavaju među najbolje.

Tvrtke sudionice izrazile su velika očekivanja, te vjeruju da će na sajmu uspostaviti značajne poslovne kontakte koji će im omogućiti osvajanje novih tržišta.

Komentari

di su hepok i erovin i direktor zoka sabljic

zoki je u njemackoj on je ovo i organizira

Prodali što se dalo prodat, sad ih čeka ono drugo...

ima li bratise sa vinom iz ljubuski vinograda
pod nazivim" ljubusko crno kap lici rak"

Vino se zove ,,Đe je ono ba nestalo"!

Ljudi bar rade i stvaraju,al što se tiče naših Ljubušaka lokalna vlast je trebala pokušat zaustavit Nuića da se neseli sa ognjišta.a Keže da još više ulože u rodni kraj.jer kako stvari stoje ovde neće imat tko kupovat.

Sve pohvale ja kad odem u Bosnu naručujem Nuića a više se piju Tvrdoš i Vukoja nažalost

Ta nije posta direktor u Njemackoj?

Ljubuški vinari na najvećem sajmu u Europi

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto