Do Uskrsa krov nad glavom za obitelj Gavran

ljubuski.info

Obitelj Jage Gavrana iz Gornje Vitine s radošću će dočekati Uskrs u obnovljenom domu. Naime, nakon požara koji je uništio sve ono što je ova obitelj godinama gradila, u akciju pomoći uključili su se, između ostalih, Općina Ljubuški, Mjesna zajednica Vitina te Župni ured Vitina.

Pomoć mještana

Kako saznajemo od Stojana Borasa, predsjednika Mjesne zajednice Vitina, prvi dio radova pri obnovi kuće priveden je kraju, a u danima koji slijede nastavit će se s radovima unutar kuće.
"Građevinska tvrtka Vranješ pobrinula se za vanjske radove uključujući, naravno, i pokrov kuće. Vrijeme nas je dobro poslužilo, a u sljedećoj fazi očekuje se i pomoć mještana koji su se dobrovoljno javili za, primjerice, obradu unutarnjih zidova, priključenje električne energije i slično. Također, mještani su dali i svoje novčane doprinose te pripremili teren za izvođenje radova", kazao nam je Boras. Dodao je i to kako mu se mogu obratiti i svi ostali koji žele dati svoje dobrovoljne priloge i pomoći ovoj obitelji.

Vatra odnijela sve uspomene

Podsjetimo, 18. veljače Gavrani su, u vatrenoj stihiji koja se brzo rasplamsala u skromnom domu, ostali bez svih aparata, namještaja, osobnih stvari, a vatra je odnijela i sve uspomene, poput obiteljskih fotografija, knjiga, slika… Naime, obitelj broji osam članova, uključujući i djecu koja još nisu pošla u osnovnu školu. Slabog su imovinskog stanja, a tek jedan član, koji je ratni vojni invalid nastradao na prvoj crti bojišnice, ostvario je pravo na 60-postotnu invalidnost za koju prima naknadu od 120 maraka.

Dnevni list

Glas naroda

Dobro se dobrim vraća.

Štaje Stojane grobaru i ovde si mora dat posa otočanim kao i onu baraku i drvo da se mogu ogrijat

Nikad kraja jadnim komentarima....

Stvarno nevjerovatno, mada ovo samo pokazuje koliko ste vi ljubušaci jadni i Očajni a vrhunac je ovaj portal koji daje prostora raznim bolesnicima.

To je tako kad seljak misli da se ko nešto pita

Do Uskrsa krov nad glavom za obitelj Gavran
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari