Vlada FBiH imenovala Ljubušaka Matu Rupčića za predsjednika Uprave HP Mostar

ljubuski.info

Vlada Federacije je na današnjoj hitnoj, telefonski održanoj sjednici, Nadzornom odboru JP Hrvatska pošta d.o.o. Mostar dala prethodnu suglasnost za donošenje Odluke o razrješenju vršitelja dužnosti članova Uprave, zbog okončanja konkursne procedure.

Ujedno, dana je i prethodna suglasnost za donošenje Odluke o imenovanju članova Uprave JP Hrvatska pošta d.o.o. Mostar, nakon provedene konkursne procedure, na period od četiri godine. Suglasnost je dana da za direktora/predsjednika Uprave bude imenovan Mate Rupčić, za člana Uprave/izvršnog direktora za razvoj sistema i marketing Ivan Sušac, a za člana Uprave/izvršnog direktora za poštansku tehnologiju Ljubo Vujica.

Također, zbog okončane natječajne procedure, suglasnost je dana i Nadzornom odboru JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo za donošenje Odluke o razrješenju vršitelja dužnosti članova Uprave, te da, na period od četiri godine za direktora bude imenovan Mirsad Mujić, za izvršnu direktoricu za ekonomsko-financijske poslove Jasmina Trgo, za izvršnog direktora za razvoj i informacione sisteme Nedim Matoruga, a za izvršnog direktora za poštanski promet Neziran Đogo.

Prethodne suglasnosti Federalne vlade dobio je i Nadzorni odbor JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar za razrješenje vršitelja dužnosti direktora Jasmina Buče, odnosno imenovanje Đenana Salčina za vršitelja ove dužnosti do okončanja konkursne procedure, a najduže na period do šest mjeseci, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

FENA

Glas naroda

tko je ovaj

Vidi se da si seosko dijete i da dalje od Vrata ne znas...dao bog da ima vise Mata u Lju iskom siguran sam da bi nam u Ljubuskom bilo bolje.Mate na vrijeme shvatio kakvo je stanje u njegovu rodnom Ljubuskom i otisao kao mnogi i izgradio uspjesnu karijeru van svog Ljubuskog.Lju uski su preuzele seljacine nepismeni ljudi tzv.polusvinet..Sve cestitke Mataca i da ne za oravim Ljubisu

Štaje Mate Miri Rupčiču štoje pokra hvo dedera amo disu pare

Rule, čestitam. Sretno. Također čestitke i Ljubi.

A đe je naš Gugić? :-?

Cestitke nasim Ljubusacima. Kamo srece da u Opcini ima jedan ovakav. Opcinski misevi bi izumrli. Trebalo bi raditi, ali oni to ne znaju.. Tko je vidio raditi..

A tko mu je žena i tko je u kolu , samo daleko od Ljubuškog pa vam nije interesantno dežurnim pljuvačima...

Vlada FBiH imenovala Ljubušaka Matu Rupčića za predsjednika Uprave HP Mostar
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari