Gimnazijalci iz Posušja obranili naslov pobjednika kviza znanja

ljubuski.info

Gimnazija Ljubuški šestu je godinu zaredom organizirala kviz znanja iz opće kulture "Kvisko" u kojem je sudjelovalo sedam ekipa iz svih srednjih škola Zapadnohercegovačke županije. Sve ekipe odgovarale su na 15 pitanja iz različitih oblasti, a najviše znanja su pokazali učenici Gimnazije fra Grge Martića iz Posušja.

Dodjela nagrada

Njima je uručen zlatni Ljupko, umjetnička slika te 200 KM, dok su drugoplasirani bili učenici ljubuške Gimnazije, kojima je pripao srebrni Ljupko i knjiga, a treće mjesto osvojili su učenici Srednje škole Antuna Branka Šimića iz Gruda. Njima je, po završetku natjecanja, pripao brončani Ljupko te knjiga.

Nagrade najboljima uručili su ravnatelj Gimnazije Ljubuški prof. Goran Skoko, Ivica Boras, pomoćnik općinskog načelnika, a srednjoškolcima je čestitala i ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa u Vladi ZHŽ-a Ružica Mikulić.

Ovom prigodom, ravnatelj Skoko je kazao kako je ovogodišnji kviz opravdao sva očekivanja, osobito iz razloga što su ovom događanju nazočile sve srednje škole ZHŽ-a. Pobjednici su, pak, po završetku natjecanja izjavili kako su prezadovoljni ostvarenim rezultatom.

Sretni zbog pobjede

"Za ovo natjecanje nije bilo nekog posebnog pripremanja, no ipak smo se potajno nadali dobrim rezultatima. Obojica volimo kvizove tako da nam je bilo zadovoljstvo predstavljati našu školu na ovome natjecanju", kazao je Slaven Bakula, dok je njegov kolega Ante Čutura, koji se na "Kvisku" predstavio i protekle godine, također izjavio kako je sretan zbog pobjede.
"Obranili smo naslov pobjednika, a nadam se da će se taj trend nastaviti i u budućnosti", kazao je ovaj posuški srednjoškolac.

Antonela Marinović | Dnevni list

Komentari

Bravo!!!

Svaka čast...
Tako je pravi način za promociju svoga kraja...
Moje iskrene čestitke

Djeca su stvarno za svaku pohvalu ,ali nemoj im ti zahvaljivati jer u tebe je narušen normalni ciklus života u pravom smislu riječi

Taman kao da je bakula ovo pisao..hahahaha..dobra dobra

VaŽno je da su Goran Skoko, RuŽica MikuliĆ i posebice Ivica Boras istaknuti naglašenim fontom! Oni su naročito važan faktor u ovom kvizu!

Gimnazijalci iz Posušja obranili naslov pobjednika kviza znanja

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto