Vlada ZHŽ: 1. ožujka Dan neovisnosti BiH - neradni dan

sjednica

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na 32. redovitoj sjednici održanoj u četvrtak u Širokom Brijegu, usvojila je Izvješće o utrošku sredstava Tekuće zalihe Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu, za razdoblje siječanj – prosinac 2015. godine, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela:

  • Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1338/1 k. o. Turčinovići, Široki Brijeg.
  • Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje člana Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje i reosiguranje Federacije Bosne i Hercegovine iz Županije Zapadnohercegovačke;
  • Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati sredstava za sufinanciranje servisiranja 2 MR sustava u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar - Magnet Harmony 1T i Magnet Scyra 3T.

Vlada ŽZH donijela je i Odluku o proglašenju 1. ožujka 2016. godine (utorak) neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Komentari

To za ove uhljebe di svi iz obitelji sisaju državne jasle. Nećete dugo

A kada to ovi paraziti kao nešto rade?svaki dan im neradni

Pobjeći negdje daleko što dalje-gdje ne trebaju pilule za spavanje-ko što reče pjesnik!

treba pilule dat brzici

Vlada ZHŽ: 1. ožujka Dan neovisnosti BiH - neradni dan

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari