Mladež HDZ BiH: Izgraditi BiH iz koje mladi više neće iseljavati u Europu

ljubuski.info

Dva potpuno različita događaja u dva dana. Prvi za (mračnu) prošlost, drugi za sadašnjost i budućnost. Dana 14. veljače tekuće nam godine autobusi "patriota" sjuriše se u Mostar iz čitave BiH kako bi obilježili promjenu režima u Mostaru i Hercegovini davne 1945., priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

Dobar dio medija s "patriotskim" ushićenjem prenosi vijesti s tog događaja, ali se nisu udostojili spomenuti kako su na taj dan, od strane "osloboditelja", iz samostana odvedeni i ubijeni mostarski franjevci.

Samo dan poslije, 15. veljače, predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović predao je u ime Bosne i Hercegovine zahtjev za članstvo u Europskoj uniji. "Patriotski" mediji jedva to nekako spominju, a potvrde optužnica i kojekakve "reality" vijesti dobivaju na puno većoj važnosti. Gdje nestade "patriotizam" na ovaj povijesni dan za Bosnu i Hercegovinu?, navode u priopćenju.

Povijesni za sve nas koji želimo dobro ovoj zemlji, zemlji koja bi, ako to svi stvarno želimo, postala država po mjeri svih njenih naroda i građana. Dragi konstitutivni narodi Bosne i Hercegovine, dragi Hrvati, Bošnjaci, Srbi i svi ostali građani, dijelimo s vama radost značajnog dana za našu povijest, dana podnošenja zahtjeva za članstvo u Europskoj uniji. Bosna i Hercegovina oduvijek je pripadala Europi. Dan predaje zahtjeva za članstvo ostati će upamćen kao povijesni dan, dan kada se Bosna i Hercegovina opredijelila ozbiljan i zahtjevan put pristupanja Europskoj uniji. Kako bismo stigli do krajnjega cilja očekuje nas značajna prilagodba europskim standardima i reforme koje moramo odgovorno provesti, navode iz Mladeži HDZ-a BiH.

Iskreno se nadamo kako je naš europski put opredjeljenje velike većine građana BiH. Vrijeme će pokazati tko je istinski za članstvo BiH u Europskoj uniji, a tko isto podržava samo deklarativno. Mladež HDZ BiH istinski je proeuropski opredjeljenja organizacija. Želimo izgraditi BiH iz koje mladi više neće iseljavati u Europu. Europu, njen standard i vrijednosti, moramo donijeti u Bosnu i Hercegovinu na dobrobit cjelokupnog stanovništva. Uvjereni smo kako će se datum ovoga zahtjeva pamtiti kao jedan od dana svjetlije budućnosti Bosne i Hercegovine. Kako bi se to ostvarilo, moramo svi dati doprinos izgradnji moderne države, ističe se u priopćenju.

Dodaju kako se treba okrenuti budućnosti, jer "veličanje propalih režima i njihovih zločina iz 1945. godine apsolutno je u suprotnosti s europskim vrijednostima i nimalo patriotski!".

Glas naroda

"Izgraditi BiH iz koje mladi više neće iseljavati u Europu" stvarno mi je muka kad vidim ovakav naslov, pa šta ste do sada radili, i šta sad radite?'
Daj Bože ali se ne nazire, mladi se motaju oko stari, a stari se boje da će im mladi odnijeti pozicije, a ovi to dobro znaju pa za svoje dobro šute, i tako vam to u nedogled...

Aj-te molim vas,pa svi dobro znamo što ste u mladeži!Posao u Eronetu ,pošti,elektroprivredi općini itd.Ipak -situacija je složena-kako do posla-ako ne u stranci?Što se tiče vaše demokratske stranke -nema tu ni d od demokracije!Zato- man-te se jeftinih parola!I velikih riječi kao-patrioti! Vi to tek možete postati -ne riječima nego djelima -izvolite gospodo -iimate šansu!

....ma nemoj....izgradit cete s nasim param i opet nam naplacivat

Nek se napravi štafeta pa je nosite Čoviću eto vam posla pioniri i pite bistru vodu ako je nije proda vođa

omladino ako ste za europe okanite se partije nema toga u eu

Tko ima ovakvu (hdz-skoj) omladinu ne treba se brinuti za budućnost-nje nema.

Mladež HDZa. prepisano od nekud poznato.
Drug Titi omladina SKJ.
Hahahahahahahaha

Mladež HDZ BiH: Izgraditi BiH iz koje mladi više neće iseljavati u Europu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari